Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704214700 / +36704214700

Ma telefonált egy idős hölgy, hogy én töltöttem ki hibátlanra egy kérdőívet. már ez furcsa volt, hogy egy kérdőív, ami felméri mondjuk a háztartási szokásokat, hogy lehet hibátlan. Amikor erre rákérdeztem, hirtelen már csak egy teszt volt. Aztán mondta, hogy nyertem egy 5 termékből álló kozmetikai szettet és egy 100.000 Ft értékű utalványt, amit utazásra lehet felhasználni. Majd mondták, hogyha szeretném ezt a csomagot, akkor csütörtökön 16:00-ra menjek el egy egy órás bemutatóra, ami a lézerekről szól. Majd amikor visszakérdeztem, hogy milyen kérdőív volt ez és melyik honlapon töltöttem ki, rávágta a hölgy, hogy ő nem tudja mert már egy éve volt és sietősen lerakta a telefont.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.