Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617767823 / +3617767823

A cégnek jelenleg Medical Egészségügyi központként mutatkozik be, de a nevét és a telefonszámot időnként változtatja. Gyakran csak megcsörgetnek, hogy kíváncsiságból visszahívd őket és a te számládra reklámozzák a kétes termékeiket. Miután felkerültél a listájukra, sohasem kerülsz le, hiába kéred. A magyar fogyasztóvédelem nem tesz semmit, ezért tudnak az ilyen csalók éveken keresztül garázdálkodni. Azért hirdetik telefonon a termékeket, hogy nehezen legyen összehasonlítható, és csak a vásárlás után derüljön ki, hogy a termék nem igazán hatásos. A tiltás működik egy ideig, de utána másik számról hívnak, hogy a korábbi tiltást kikerüljék. Ha úgy döntesz, a birkák és csalók Magyarországán élsz, akkor ezt és a hasonló eseteket el kell tűrnöd.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.