Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613547979 / +3613547979

Valami GÁZ-t érzek ezzel kapcsolatban és nem azért mert a hívó az MVM-re hivatkozik. Hölgy hívott, hivatkozott MVM belüli változásokról. A kapcsolattartás érdekében közölte mennyi új kapcsolattartási fórum fog megnyílni pl. viber és online chat. A mondandója lényege, hogy ajánlatokat az MVM küldhet e nekem postán, emailen, telefonon sms-ben. Mivel ügyfél vagyok az MVM-nél, és a számot is kiírta a telefon, ezért rábólintottam, hogy az email címemre érkezhet MVM megkeresés. Ezt követően kérte, diktáljam be az email címem. Mondtam, hogy ügyfelük vagyok, elektronikus fiókom is van, appot is használom, NEKI látnia kellene mi az email címem. Erre azt válaszolta az adatvédelem miatt nem látja... Ezért a beazonosításom végett szeretné a személyes adataimat elkérni. Közöltem vele, hogy nem áll módomban telefonon semmilyen adatot kiadni, ha akar valamit az MVM postai úton megtalál. A hölgy gyorsan bontotta a vonalat.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.