Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707177757 / +36707177757

Én ma sms-t kaptam, hogy a kért átvevőhelyemen szabira mennek, és ha módosítani akarom az átvevőhelyet, akkor hívjam a 061 400 8806-es számot. Hm, én tényleg várok egy csomagocskát. De mivel se feladó, se más fontos infó az sms küldőjéről, sőt a csomagszállítóról sem, rákerestem erre a telefonszámra, és ezt találtam, amit ti is írtatok, hogy csalók, stb. DE: az ajánlott felhívható telefonszám tényleg létezik, a Packetáé... Negyedórával később kaptam egy emailt is, a Packeta csomagszállótótól, ugyanezt írták, hogy szabin a célállomás. ... Benne csomagkövető linkkel. Csekkoltam a bolt feladási levelét is, egyezik a két levélen a csomagszám, és a csomagszállótó nyomkövetője is kiírja, hogy az átvevőhely szabin van ... Úgyhogy én nem tudom, ez hogy lehetséges, guzmi van a mátrixban .... Nekem tényleg információt adott (bár a feladó rejtélye felháborít), de elhiszem, hogy az itt leírt példák enyhén szólva is adathalászgyanúsak, vagy bármi is a céljuk. Tényleg csekkolni kell előtte.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.