Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613676096 / +3613676096

Csalók. Ráadásul érezhetően furcsa tájszólással beszélő fickó.. azt mondja, tudja, hogy nem otp-s vagyok, de az ő rendszerükben van egy Szalai Tamás, akire több esetben feljelentést tettek már, és két tranzakciót is próbáltak indítani hozzá. Mondom: ha bűnöző a fickó, miért nyitnak neki számlát?! :D Erre a válasz: az ön bankja már be is fogadta a mi kérelmünket, hogy azonosíták a tranzakciókat, nemsokára keresni fogják... Két perc múlva hívott a másik számról: +36 1 202 5885-ről... mondjam meg, mennyi az egyenlegem, hogy egyeztetni tudják a rendszerrel. Én annyit mondtam: ha ön megmondja, mit lát, mennyi pénz van a számlámon önöknél a rendszerben, megmondom, hogy jó-e a számlaegyenleg... erre letette :D

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.