Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613547979 / +3613547979

MVM tájékoztatást kaptam egy hölgytől (a beszélgetést rögzítjük stb...), kérdezte, hogy milyen formában értesíthetnek ajánlatokról (e-mail, telefon, postai út). Név szerint keresett, tudott egy e-mail-cím elírásról amit valóban elrontottak az ügyintézésem során az MVM-nél. Ami nekem kicsit furcsa volt, hogy a születési helyem és időt, valamint édesanyám nevét kérdezte és nem közölte (hogy helyesek-e az adatok) de szerintem amúgy korrekt volt (ezek az adatok egyébként sem szuper titkosak), végighallgattam a szöveget, nem tartottam igényt semmilyen ajánlatára, és kértem, hogy e-mailen keressenek a továbbiakban, ha van valami.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.