Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06133696216 / +36133696216

Amit még szeretnék hozzáfűzni: Felhívtam az OTP-t telefonon 20/366 6666, hogy bejelentést tegyek az esetről. Nagy sokára tudtam csak ügyintézővel beszélni, aki végighallgatta a sztorimat, majd kérte, hogy azonosítsam be magamat, mert egy űrlapot kell kitöltenie (5-10 perc lesz!!). Kezdte, hogy adjam meg a bankkártyám számát..........!!!!???? Természetesen mondtam neki, hogy nem adom meg, ezek után nem szeretnék kiadni semmilyen adatot. Közölte velem, hogy akkor semmit nem tud tenni. Próbálkoztam tovább. Kértem, hogy legalább írja fel a csaló számát, de ezek után nem érdekelte. Én most úgy érzem, hogy nem is a csalóra haragszom, hanem az OTP-re. :( :(

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.