Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614450972 / +3614450972

Nyomon vagyok, lopott áram miattvillanyóra leolvasásban voltam, okos telefonnal. Amint lefotóztam 20:48kor ismét hívott a zaklató, buta telómon. Lépcsőházba hangok szűrődtek az emeletről. 1221 Bp. Arany J. u. 92.I.emeleti lakasok és fszt4. sz. lakásban a tettesek akik, drog, dohány, (bordelyJWT312frsz piros Suzukis nő és az I. em. lakás tulajdonosa)stb mellett bitconoznak, tőlem lopott árammal, vízzel. Fszt-i és I. emeleti ál-albérlő "kapcsolt feladat mellett" futtatott és díler az I. em. tulajdonos lakáskiadóval, az I. emeleti szomszéddal bitcoinoz plusz fentieket űzik a hamis méz eladásokon és szinesfém feldolgozásokon kívűl. A fszt-4 sz. tulajdonos nagyfia Telenoros.Tisztességtelen rendőrök, katonák a "vevőkörben" este, éjjel.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.