Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614242242 / +3614242242

Hívott ma erről a számról egy fickó az "OTP" banktól hogy egy Szalay Tamás nevű embernek utaltam-e két összeget . Egy 100 ezer Ft felettit és egy 70 Ft körülit. Mondtam , hogy nem , de én nem is OTP -és vagyok.. Mondta, hogy jó akkor nemsokára keresnek a bankomtól ezzel kapcsolatban. Aztán hívtak egy másik számról (+3613676096), hogy a CIB banktól keresnek az utalással kapcsolatban. Már tudtam, hogy csalók abból is , hogy nem teljesen a hivatalos nevemet használták, ezért próbáltam a kérdéseikre válaszolni (persze nem az igazat) ,hogy kivárjam mit is akarnak valójában , de valószínű rájöttek mert letették.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.