Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613676095 / +3613676095

Ma délután nálam is próbálkozott a fenti számról egy nő: OTP, gyanús tranzakció, stb. Le akartam rázni azzal, hogy semmi közöm az OTP-hez, mert a Raiffeisennél vagyok, de (miután letette a telefont mondván, hogy „továbbítja az ügyet”) pár perc múlva egy férfi hívott fel magát a Raiffeisen alkalmazottjának kiadva. Folytatta a mesét a gyanús tranzakcióról. Amikor közbeszóltam, hogy átverés gyanús a történet, azzal próbálta magát igazolni, hogy nézzem meg nyugodtan, hogy ő a Raiffeisen központi telefonszámáról hív – és valóban elérik valahogyan, hogy ezt a számot jelezze ki a telefon (+3680488588). Mikor mondtam neki, hogy én erre nem érek rá, majd később visszahívom a központi számot, egyre türelmetlenebbül hadovált arról, hogy ha nem tisztázzuk, én indítottam-e az utalást (valamilyen Tamás részére az OTP felé), akkor utána már nem tudja törölni. Kinyomtam, majd felhívtam a Raiffeisent, ahol az ügyintéző maga is elbizonytalanodott és először azt gondolta, tényleg az ő ügyfélbiztonsági osztályukról hívhattak engem, ha a szám megegyezett. Miután utánanézett, kiderült természetesen, hogy nem ők hívtak; az esetet jelentette bankon belül. Úgy tűnik, most igyekeznek változtatni az eddigi technikájukon és egyre kreatívabbak a csalók a hívószám manipulálásával. A rendőrséget is értesítettem; remélem, most már tényleg lesz következménye a trükközésüknek.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.