Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0656999185 / +3656999185

Budapest Bank ügyintézőjeként jelentkezik be, majd lejátszik egy adatkezelési szöveget, ahol már Photel Online Solution Kft-ként nyilatkozik, és hogy egy előre nem meghatározott összeg jár nekik. Majd visszakapcsol a már említett lassú hölgy, hogy megkaptam-e a levelet, melyben tájékoztatnak, hogy felvehetek kedvezményes hitelt, majdnem 3 milliót. Mondtam, nem kaptam levelet, erre válaszolt, hogy lehet hogy a napokban fogom megkapni. Miután jeleztem, nem akarok hitelt felvenni, elbúcsúztunk. Arra vártam, elkéri-e a személyes adataimat, de nem kérte, hogy beazonosítsam magam. Jó eséllyel csalás...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.