Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Én a neten találtam meg a nyelvi tanfolyamok kiírásukat. Az első információ érdekesnek tűnt, ezért megadtam a mobilszámomat. Ezek után naponta hívtak a következő számokról: 06 1 323 7535, 06 1 850 8456, 06 1 850 8488. Munkaidőben hívtak és 4 napon keresztül nem tudtam felvenni a hívásokat de próbáltam őket visszahívni. Furcsa volt, hogy senki nem vette fel és sosem hagytak üzenetet nálam. Ma pénteken fel tudtam venni a hívást. Nekem a hölgy hangja távolinak, rossz minőségű vonalnak tűnt, de az is lehet hogy gép (robot hang) volt. Megkérdeztem a következőket: 1. Többször próbáltam Önöket visszahívni, de senki nem veszi fel. A válasz: mi egy központi információs iroda vagyunk, kifele telefonálunk de beérkező hívásokat nem fogadunk. Ezután elmagyarázta az ajánlatukat (amiket itt a többi kommentelő már említett). Megkérdeztem, hogy van -e demo verzió, mert szeretném megnézni hogyan működik. Nincsen. A 21000.- Ft befizetése után megkapja a jelentkező a belépést és online tanulhat. Ezután elküldte az e-mailt, ami szóról szóra ugyanaz, mint amit egy kommentelő már megosztott. Megkérek mindenkit, nehogy bedőljön, nehogy kifizessen bármit is. Se hivatalos weboldal, se cég, leigazolható telefonszám, cím, lehetőség kipróbálni stb. Ha valaki csak online akar nyelvet tanulni ahhoz nagyon sok elérhető ingyenes lehetőség van, és egy bizonyos szintig eljut vele az ember. Ha pedig igazán meg akar tanulni egy nyelvet, akkor csak biztos és jó tanfolyamnak, iskolának fizessen, ellenőrizze le több oldalról a valódiságát (pl. többiek véleménye, ismerősök esetleg tanultak már ott, valós oldal, stb.)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.