Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613676095 / +3613676095

Ugyanez a sztori, hogy az otptol hiv a no, nevvel azonositoval. Es azert hiv, hogy rakerdezzen tudok-e arrol, hogy szalontai tamas probal levenni 70 es 130 ezret a kartyamrol? Mondom nem ismerek ilyen embert, mondja, hogy akkor ellenorizzem meg van e a kartyam. Mondtam neki, hogy varjon kicsit, mert ket kicsi gyerek visit a hatterben alig hallom amit mond. Elkezdi: nyugodjak meg, o azert van, hogy segitsen! Ezzel még meg is nyugodtam…aztan mondja, hogy lepjek be az internetbankomba. Mondom oke varjon, majd megszakadt a vonal..aztan ott alltam, hogy mi a franc volt ez, aztan kezdett gyanus lenni..

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.