Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06138686216 / +36138686216

Jó estét kívánok. Engem ma keresett meg erről a számról az OTP nevében egy fiatal férfi, hogy egy kecskeméti helyszínről az EMAG számlájára 78e Ft-os utalást indított valaki a számlámról, volt-e 15 perce utalásom, / valóban volt/, és kaptam-e erről visszajelzést ? Ha sok pénz van a számlámon, át kell adnia az informatikusuknak, hogy még nagyobb pénzvesztést ne szenvedjek, mert valószínűleg valakik hozzáférhettek a számlámhoz. Mikor mondtam, hogy minimális összeg van rajta, furcsán, röviden befejezte a beszélgetést. Ezt követően megnéztem a számlámat, semmi gyanusat nem tapasztaltam. Vigyázat!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.