Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305555594 / +36305555594

A 2021-09-28 hozzászóló története esett meg velünk idén 2022 év ekején. pár napja hirdettünk meg nappali bűtor garnitúrát és érkezett egy üzenet jóvogáson kersztül hogy a megadott email címre (loehner001@outlook.com) írjuk meg angol nyelven, hogy megvan-e még és az termék árát. már gyanús volt, anyám kezdte is volna belélni magát és ezért ráklerestem a mail címre és az "illető" nevére és erre az oldalra vezetett. szintén azt karta, hogy adjuk meg paypal címet lés ő küldi az összegezz nioncs alku még a fuvart is intézné angliába, ahová nemrég kölötözött és kellenek a bútorok a lakásába. és hogy-hogy nem magyarországról szeretne rendelni... röhej megkértem enyámat h küldje át neklem a mailt azátn mikor asztali gépen megnyitom az antivirus egyből jelzett is, ghondolom elvan rejtve a szövegben egy hiperhivathozás ami egy rosszindulatú oldalra mutat

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.