Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0676998110 / +3676998110

Engem is hívtak ma erről a számról! Mindenki nyugodjon meg! Helvetia Apotheke termékeit forgalmazzák! Én szoktam velük beszélni \ rendelni ! Igaz, eddig csak a Pesti számról volt velük kapcsolatom, de erről is volt már októberben nem fogadott hívásom! Vissza hívás nem lehetséges, mert folyamat vonalba vannak, azért nem elérhetőek! Kozmetikai terméket, táplálék kiegészítők, vitaminokat ajánlanak (szerintem, jó a termékük) Nem kell előre semmit fizetni, meg max a lakcimet kell megadni, ha van rendelés! De, jobb, ha mindenki meggyőződik róla és esetleg végig hallgatja! Másrészt, ez egy hálózati szám, amit könnyű lenyomozni, tetten érni! Nem hiszem csalók lennének!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.