Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06301360781 / +36301360781

Sikeresen átvert engem is! Kezdettől fogva gyanús volt, de egy RX 580 kártya jófogáson persze baráti áron elhessegette a gyanúmat. A kártya persze utalás után soha nem jött meg, csak ígérgetett. Utalás után pár nappal már újra hirdette más néven azonos képekkel, telefonszámmal és számlaszámmal. Kicsit utána keresve már világos lett, hogy egy csaló. Egyébként Berettyóújfalu a lakhelye (nálam Turi József volt utána Takács Márk, hát már a nevek is sokat mondóak, így utólag). Még tegnap kommunikáltunk, de mivel ma reggelig sem utalta vissza, egy út maradt a feljelentés. A pénzt nyilván túlélem, de legalább mást nem fog átverni többet és kicsit pofán vágja az élet.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.