Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613547979 / +3613547979

https://www.mvmnext.hu/Adathalaszat Lekérdezés eredménye: "Erről a telefonszámról a megadott napon az MVM munkatársai vagy megbízottjai kereshették." Nem találtam adathalászatra vonatkozó kormányzati bejelentő oldalt/lehetőséget. Ez elszomorító még akkor is, ha csak az én keresési képességemet mutatja. Meg a keresőmotorokét. Az, hogy "X vagyok, egyeztessünk adatot" SOHA semmikor! De aki itt olvas, az ezzel tisztában van szerencsére. :) Azért az sokatmondó, hogy tudják, hogy adathalásznak nézik őket, hiszen egy oldalt tartanak fenn rá, mégis ugyanúgy viselkednek, mint az adathalászok. Sőt: "-ként"

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.