Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305555526 / +36305555526

Ma 11ó 46 perckor kaptam 1 sms-t hogy visszatartották a csomagom +1 link. Megnéztem valamire vámot kellene fizetni 700Ft-ot.Adjam meg az adataimat. Természetesen a bankkártyáét is. VOLNA ESZÜKBE!!! AZTÁN MEG LESZEDIK AZ EMBER PÉNZÉT HA NEM FIGYEL. BENÉZTÉTEK MERT A PÁROM BELE MENT ILYENBE.... DE ÉN AZONNAL LETILTATTAM A KÁRTYÁT. MÉG HA NEM IS INGYEN ADJÁK AZ ÚJAT. CSALÓK... MINDENÜTT OTT VANNAK. SENKI NE ADJA KI AZ ADATAIT!!! SZERENCSÉRE NEM VÁROK CSOMAGOT. DE ÉN MINDIG KÉREK VISSZAJELZÉST AMIKOR ÁTADJÁK A FUTÁRNAK MEG A KISZÁLLÍTÁS NAPJÁN. AHONNAN RENDELEK OTT MEG AZONNAL FELSZÁMOLJÁK A VÁMOT..... NE DÖLJÖN BE SENKI NEKIK. CSAK TUDNÁM ILYENKOR HOL VAN A RENDŐRSÉG MEG AZ ILLETÉKES EMBERKÉK HOGY ELKAPJÁK ŐKET. NEKEM SENKI NE MONDJA HOGY NEM LEHET. DEHOGYNEM! CSAK NEM ÉRDEKEL SENKIT! ????

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.