Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06138686216 / +36138686216

Magukat OTP-nek kiadó csalók. Pár napja hívtak, egy férfi beszélt (háttérben nagy hangzavar), a hívást rögzítjük sablonszöveggel kezdve. Miután a számomra ismeretlen számnak úgy vettem föl a telefont, hogy nem mutatkoztam be, elkezdték az emag-os sztorit, miszerint 15 perce blokkoltak két utalást az emag felé, 100e Ft körüli összegekkel, kaptam-e értesítést róla? Arról, hogy én tényleg én vagyok-e, egyszer sem bizonyosodtak meg, a nevemet se kérdezték. Azonban a fejemet majdnem leharapták, amikor visszakérdeztem, melyik banktól hívnak, mert nem értettem :D Utána mondta, hogy az informatikus kollégák felé kötelessége (ezt legalább 10x elmondta, hogy kötelessége ez meg az) továbbítani az ügyet, adjam meg a legutolsó egyenlegemet. Itt már nagyon gyanús volt, mondtam, hogy ezt telefonban nem. Erre fölháborodva visszakozott, hogy de hát ő nem kérdez bizalmas adatot...!! Ekkor letettem. Szóval csalók, ne dőljetek be, akármennyire mondja, hogy rögzítik a hívást meg ezt meg azt kötelessége megtenni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.