Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613547979 / +3613547979

Telefonom jelezte, hogy potenciális csalás, de kíváncsiságból felvettem. Nő keresett, elvileg az MVM-től ügyféltájékoztatás és adategyeztetés céljából. Nevemet tudta. Nem válaszolt arra, hogy miről lenne szó, csak ha meghallgatom. Jött a kötelező duma, hogy rögzítik a hívást, ezen és ezen a számon visszakereshető. Letettem, mikor az anyám nevét kérdezte, mert nem bízom meg az ilyenekben (pláne, ha sóhajtozik, mikor megkérdezem, miről is lenne szól). https://www.mvmnext.hu/adathalaszat Ezen az oldalon beírtam a számot, elvileg lehet, hogy tényleg az MVM munkatársa keresett, de a nő hangja nekem nem tűnt túl megbízhatónak...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.