Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614242242 / +3614242242

Karcos hangú "hölgy" hívott erről a számról, hogy valaki használni akarja a bankkártyámat. Érdekes módon a telefonom CIB banknak azonosította a számot (valóban a CIB bank ügyfélszolgálata ez a szám de a CIB csak bejövő számok fogadására használja ezt a számot) de a "hölgy" magát OTP-s alkalmazottnak mondta. Hamar be lehetett zavarni, már ezt az ellentmondást sem nagyon tudta magyarázni, de amikor rákérdeztem, hogy magán vagy céges, számlához tartozó, vagy hitelkártyáról van-e szó, akkor egyből céges számlához kötött kártyára csapott le, de ott fejeződött be amikor nem tudta megmondani, hogy melyik bank bocsájtotta ki a kártyát. A beszélgetés után jelentettem a hívást a CIB-nél. Hátha lesz valami következménye a dolognak. (nem vagyok túlzottan optimista ez ügyben)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.