Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06133939316 / +36133939316

Az előttem kommentelőkhöz hasonlóan történt az én megkeresésem is. OTP ügyfélszolgálatként mutatkozott be, E-Mag-os vásárlás ideiglenes blokkolását jelezték, és hogy én indítottam-e a vásárlást? Folyószámlán lévő összegről érdeklődtek, ennek az oka, hogy jelentősen magas összeg felett az informatikai biztonságot is be kell vonni. Miután a kért adatot nem adtam meg kértem, hogy irányítson át az informatikai biztonsági szervezethez, amire a válasz az volt, hogy megteszi, majd jelezte, hogy foglalt, de maradhatok vonalban. Maradtam.2-3 perc után egy férfi hang bejelentkezett, miután jeleztem, hogy a kért adatot , megszakadt a beszélgetés. Nem is OTP-s vagyok....

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.