Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100253 / +3615100253

Ma hívtak többször is, felvettem, mert arra gondoltam esetleg valami fontos ügyben keresnek. Persze ostoba voltam, mert legtöbbször először megnézem ki keres, ha ismeretlen a szám.Most nem ezt tettem. Azt mondja az OTP-től keres, valami adathalászásra hivatkozik, nagyjából olyan szöveggel hogy jól megijedjek. Megjegyzem semmilyen kapcsolaton nincs az OTP-vel. Még azt is megkérdezte, mennyi pénz van a számlánkon, mert segít abban, nehogy leemelje valaki. A férjem próbálta visszahívni, hogy mégis mi a fene ez, de nem lehet visszahívni. Mi letiltottuk a kártyánkat, ezt találtuk a legjobb megoldásnak, és ezt javasolta bank is.Vigyázzatok semmi adatot ne adjatok meg.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.