Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Sziasztok, én is ma vettem át a csomagot, és most döbbentem rá, hogy át lettem verve. Hívtam a telefonszámot amiről engem hívtak, de az nem vette fel, de beregisztráltam a lányomat, őt azonnal vissza is hívták egy másik számról. neki már bónuszként ajánlottak egy második nyelvet is a 21000 forintért.Visszahívtam ezt a számot, ,ez a hölgy már felvette nekem, kértem küldjék vissza a pénzt, ellenkező esetben feljelentést teszek, remélem visszaküldik, de a feljelentést szerintem mindenképp érdemes lenne megtenni, mivel úgy látom,jó sokan vagyunk, ne legyenek már többen .Én kíváncsiságból beregisztráltam mégegyszer, kb. 20 perc múlva ugyanúgy visszahívtak, és megkaptam a visszautasíthatatlan ajánlatot tőlük.Sokan vagyunk, tegyünk valamit! tünde

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.