Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613237573 / +3613237573

én dolgoztam náluk/nekik. több biztosítónak is csináltunk kampányokat. mi valamennyien látássérült, fogyatékkal élő személyek vagyunk, akik ezeket az előhívásokat végeztük. szóvla csak annyit kérné, hogy amennyiben tényleg van 1-2 percetek akkor férjen bele és válaszolgassatok igenekkel, nem veszítetek semmit. ellenben nekik a munkájuk a tét. majd amikor szövegben említett biztosítós kolléga hiv titeket a lebeszélt időpontban, na őt elküldhetitek a bús k.. anyjába :D én legalább 3 cégről tudok akik fogyatékkal élőkkel dolgoztatnak call centerben 4 órában, szóval legyünk tekmintettel rájuk köszi

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.