Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613743880 / +3613743880

Sziasztok! Lehet, hogy csalók, akik erről a telefonról hívnak. Én is kaptam már többször hívást, legalább kétszer, egy kulturált mélyebb tónusban beszélő fiatalember hívott az MVM nevében. gázmérő-leolvasással kapcsolatban hívott. Mondtam, hogy már le van olvasva, aztán azt mondta, hogy egyeztetni kéne az adatokat, mondtam, hogy ezt telefonon nem szeretem. Valahonnan nála voltak az adataim, mert mondta, hogy segít. Mondta, hogy a születési dátum 30., a város N., ahol születtem. Anyám kezdőbetűinek a nevét is mondta. Kérdeztem, hogy akkor Ön ezt látja? Tehát rendelkeznie kellett az illetőnek a személyemre vonatkozó adatlistával. Hallottam a hangján, hogy megváltozott, és ujjongott magában, hogy akkor ez megvan. Kérdeztem, hogy miről van szó, milyen kampány miatt kellenek ezek az adatok. Mondta, hogy majd elküldik. De hát bővebben is mondjon valamit - kérleltem az illetőt. - Mivel nem azonosítottam magam, majd emailben elküldik. De mi van benne? Valamilyen kincsről van szó? Azóta is várom a környezetvédelmi tájékoztatót, amire az illető utalt. Kár, hogy nem rögzítettem a hangját, mert akkor most kiraknám az internetre, hátha felfigyel rá valaki. Ha meg arra van kampány, hogy telefonon egyeztetik az adatokat az MVM-n keresztül, akkor nem értem, hogy miért nem jelenti be előre a szolgáltató? Szóval azt mondta, hogy többet nem mondhat, mivel nem azonosítottam magam, tehát majd megküldik emailen. Megadtam egy olyan emailcímemet, amit ritkán használok. Ott volt ugyan egy tájékoztató, de 10-én küldték - ugye azt meg lehet utólagos dátummal is küldeni. A kitörlendők közé soroltam, hiszen már megtörtént a leolvasás, és az adatok el lettek küldve. Azóta is azon gondolkodom, hogy csaló volt, vagy nem csaló? Ugyan bemutatkozott, de ki jegyzi meg rövid idő alatt a neveket?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.