Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619980515 / +3619980515

kb. 2 hete hívogat ez a szám a nap különböző idejében. Egyszer felvettem, mondtam ki és mi ő, nem érek most rá, mert a munkahelyemen vagyok és dolgozom. Erre köszönés nélkül rám tette a nő a telefont. Ma gondoltam végig hallgatom, felvettem...közölte, hogy a mit tudom én milyen xy társa és mit tudom milyen kft.-töl van, és hogy állítólag én, több internetes játékban valami nyereményekért regisztráltam.....na itt tudtam, gondoltam, hogy ez valami csaló brigád lehet, mert SOSEM szoktam oldalakon nyereményjátékokra sem regisztrálni, sem az adataim megadni! Elköszöntem, leraktam és leitiltottam a számot! Szerintem senki se dőljön be nekik!!!!!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.