Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305555526 / +36305555526

Erről a telefonszámról kaptam a "2020 Top horgászakcióját sneci.hu black-friday" "PayPal biztonsági kódot" "Apple Distribution Shenker UPS kézbesítési információkat" két hete Kódot küldtek egy belépéshez, mai napon egy érdeklődő levelet a jófogáson hirdetett termékről, gmail levelezési címet adott meg. Írtam vissza erre a levelezési címre, a levél elment, de nem a telefonomról küldtem a levelet. A gépem mikor a küldésre kattintottam kikapcsolt. Sokoldalú, sok egymástól független helyről jönnek az sms-ek. Nem értek hozzá, de valami van. Szerintem ÓVATOSAN!!! Vagy a szám tulajdonosának, a szolgáltatónak közzé kellene tenni, hogy veszélyes vagy nem veszélyes a szám!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.