Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613547979 / +3613547979

Engem most hívott ugyanez a nő az MVM-től állítólag, hogy ajánlat és hogy a hívást rögzíti és elhadart valami azonosítót. Eleve nincs az MVM-nél a számom megadva. Mondtam, hogy nem járulok hozzá a hívás rögzítéséhez. Erre, hogy ez az én védelmem szolgálja. Mondom nem látom hogyan, mert az sem tudom miről van szó. Jó, hát akkor fáradjak be a gázművekhez adategyeztetésre... ???? Micsoda?? Eleinte ajánlattal keres, aztán menjek be adategyeztetésre??? Eleve, ha valamit akarnak, keressenek meg hivatalos úton tértivevényes, ajánlott levélben! Telefonon nem egyeztetek senkivel sem semmilyen adatot, mert honnan tudjam, hogy ki ül ténylegesen a vonal másik végén??

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.