Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613547919 / +3613547919

Csak jelezném, hogy akik azért hívnak mert valamit szeretnének árulni még messze nem csalók! Nem is zaklató ha hív. Ha visszahíváskor leteszi v fel sem veszi az azért van hogy ne a mi pénzünkön folyjon a beszélgetés. Az a baj ezzel a krva világgal hogy mindenre bélyeget sütnek anélkül hogy megismerjenek dolgokat. Ha valami nem tetszik akkor lehet ezt jelezni és le lehet tenni a telefont - ennyi :).... Én csak nagyon ritka esetben veszek fel ismeretlen számot. Ezt véletlen felvettem tényleg beszerzési áron olcsón ajánlottak természetes növényi hatóanyagú fájdalomcsillapító sprayket. Az 1500 Ft+futárszolg. ár a két spayre a fájdalomcsillapítók árát és a felhasználható mennyiséget/alkalmat illetve nagyon olcsó ár. Egyelőre egy hete használom és egyébként nálam szerencsére hatásosnak bizonyult... Csak azért írtam ide hogy gondolkozzunk mielőtt csalásnak és spamnek jelentünk valamit...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.