Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06203066388 / +36203066388

Ma hívtak, hogy az OTP-től keresnek valamilyen Máriaként mutatkozott be a hölgy és azért keresett, mert elvileg a számlámról átutalást akarnak indítani Szalai Tamás részére egyszer 30.000 és még egyszer 70.000 Ft-ról, és hogy ismerek-e ilyen nevű embert. Mondom nem ismerek, de nincs is OTP-s számlám. Majd hozzá teszi a hölgy, hogy ő ezt tudja, de ha megadom neki. hogy milyen bankokkal állok kapcsolatba, akkor Ő majd bejelentést tesz hozzájuk. Azonnal kapcsoltam, mondjuk már az elején is furcsa volt, és megmondtam neki, hogy a továbbiakban majd én intézkedem és nem adok ki semmilyen információt telefonon, erre rám vágta a telefont. :D :D :D Itt olvastam az oldalon, hogy nem lehet visszahívni, így nem is próbálkozom vele, viszont bejelentést teszek a banknál, hogy visszaélnek a nevükkel ezen a telefonszámon, remélem majd ők meg teszik a kötelező jogi lépéseket...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.