Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612253200 / +3612253200

Vigyázzatok, csalók! Először a +36203066388-as számról hívtak, OTP Bank munkatársának adta ki magát a hölgy. Közölte 2 ismeretlen tranzakcióm van, bizonyos Szalai Tamás a kedvezményezett. Közöltem, hogy nem ismerek ilyet és nem indítottam tranzakciót, illetve az UniCredit banknál vagyok. Erre "átadta az ügyet az UniCredites kollégának", aki erről a számról hívott (+3612253200), kérdezte, hogy megvan-e a kártyám, mennyi pénz van rajta, ki fér még hozzá a bankszámlámhoz. Mikor mondtam, hogy megvan a kártyám és a feleségem fér még hozzá, a válaszom közben rám csapta a telefont. A hölgyek nevét nem sikerült megjegyeznem, de elég fáradtas, flegma hangnemük volt mindkettőjüknek, nem olyan, mint általában egy banki ügyfélszolgálatos.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.