Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06203066388 / +36203066388

Vigyázzatok, csalók! Először a +36203066388-as számról hívtak, OTP Bank munkatársának adta ki magát a hölgy. Közölte 2 ismeretlen tranzakcióm van, bizonyos Szalai Tamás a kedvezményezett (egy 100 ezer Ft feletti és egy 30 ezer Ft körüli összeg). Közöltem, hogy nem ismerek ilyet és nem indítottam tranzakciót, illetve az UniCredit banknál vagyok. Erre "átadta az ügyet az UniCredites kollégának", aki erről a számról hívott (+3612253200), kérdezte, hogy megvan-e a kártyám, mennyi pénz van rajta, ki fér még hozzá a bankszámlámhoz. Mikor mondtam, hogy megvan a kártyám és a feleségem fér még hozzá, a válaszom közben rám csapta a telefont. A hölgyek nevét nem sikerült megjegyeznem, de elég fáradtas, flegma hangnemük volt mindkettőjüknek, nem olyan, mint általában egy banki ügyfélszolgálatos.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.