Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707178076 / +36707178076

Nekem Andrásként, az egyesült ellenzék kampánystábjának tagjaként küldött sms-t, hogy számíthat-e a szavazatomra az MZP vezette lista jelöltje.. Szerintem egy demokratikus országban senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki kire szavaz. Letiltottam. Mellesleg mindkét telefonomon keresett már az ellenzék. Mindkét alkalommal MZP előre rögzített udvarias kérése(!) hangzott, hogy ha egyetértek a programjával, akkor támogassam a szavazatommal. Most nem akarok egyik oldal mellett vagy ellen sem felszólalni, de ez a követelőző sms egyértelműen nem az a stílus, ami a jelenlegi ellenzékre jellemző lenne.. Kb. olyan ez az üzenet, mint amiben a jelszavamat akarják kicsalni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.