Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703666215 / +36703666215

Amikor felvettem a telefont a nő a nevemen szólított meg. OTP ügyintézőnek adta ki magát és azt kérdezte, hogy indítottam-e két utalást az elmúlt egy órában, aminek az összegeit is megmondta. Mivel közöltem, hogy nem, megadott egy nevet, akinek az utalás szól és megkérdezte ismerem-e. Mivel természetesen nem volt a név ismerős, azt kérte, hogy ellenőrizzem a számlámat, majd mellékesen rákérdezett, hogy az tudom-e hogy mennyinek kell lenni a számlámon. Azt feleltem persze, hogy tudom, de gondolom, ön is látja. Azt válaszolta, hogy ő azt nem látja. Akkor mondtam, hogy ha azt látja, hogy utalást indítottam, akkor látnia kell a számlám is. Erre lecsapta a telefont. Mind ehhez egy költői kérdést tennék fel: honnan tudhatta a mobilszámom és a nevem, amikor az titkos. És ha erről a számról egy csalós hívás indult, miért nem tudják megtalálni a szám tulajdonosát.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.