Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613666216 / +3613666216

Engem is ma hívtak. Nagyon profik voltak. Arra hivatkoztak, hogy csalók megpróbáltak utalást kezdeményezni, de ők leállították. Az utalás végleges tiltásához kellet volna a sípszó után megadnom a kártyám számát. Ekkor fogtam gyanút és fordultam az OTP-hez, akik semmit nem tudtak az egészről. (Lehet, hogy véletlen, de soha nem fizettem a bankkártyámmal neten keresztül, kizárólag a webes kártyámmal. Múlt héten nem volt buszjegyem és a BudapestGO-t telepítettem és ott adtam meg a telefonszámomat és a fő kártyám adatait. legalább 25 éve az OTP-nél vagyok és nem kerestek csalók. Most viszont az első jegyvásárlásom megtörténte után egy héttel igen. Talán van összefüggés, talán nincs.)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.