Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619997447 / +3619997447

Megjártam velük a hadak útját! .... Vitába szállnék azokkal, akik szerint nagyon korrekt cég, és minden tájékoztatás elhangzik. Legalábbis 2019-ben biztosan nem így volt...Nekem felajánlották az ingyenes termékmintát és csak a postaköltség kifizetését kellett volna állnom. SEMMI egyéb nem hangzott el... holott, mint megtudtam, az hogy én ebbe belementem automatikusan egy szóbeli szerződéskötésnek minősül, így küldték továbbra (havonta) a termékeiket. (Ez persze már a termékkel küldött tájékoztatón a csekkek mellett már le is van írva.) Visszaküldtem (simán bedobják a ládába, pedig ajánlott levél), majd sorozatos levelezés, szerződéstől elállásról is, hasztalan. Végül pedig kikérve a kb. 10-12 telefonos beszélgetés hangfelvételét, jogász ismerős segítségével sikerült pontot tenni az ügy végére.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.