Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704358206 / +36704358206

Budapest Banknál voltam bent a múlthét folyamán, talán pont nőnapkor. Állítólag az áruhitelemnél ami 2021 szeptemberben lejárt volt valami tartozásom (amit erősen kétlek egyébként) csekken 718 forintot küldtek ki, de személyesen 12ezer forintot kellett befizetnem… Ezzel a lendülettel lemondtam a hitelkártyát, nekem ne jöjjön több ilyen random csekk amiről maguk sem tudják honnan van???? Elmondta az ügyintéző hogy kb 1 héten belül fognak keresni, hogy a megszüntetést megerősítsem. Ma keresett, de amint felvettem meg is szakadt. Állítólag így is úgy is 15 nap után megszüntetik. Senkinek nem ajánlom ezt a bankot. Tisztességesen kifizettem mindent, soha nem késtem 1 csekkel sem és akkor még lehúzzák a bőrt az emberről valami mondva csinált számlával.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.