Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209000330 / +36209000330

Én valamikor februárban "iratkoztam fel" a 100Sport Charge-ra a Fortumonál, kaptam is SMS-t, hogy 599 Ft-ért feliratkoztam, de én csak spamnek gondoltam, és nem törődtem vele. Utána hetente kaptam (összesen ötször), én pedig csak a számot blokkoltam. A héten megkaptam a telefonszámlát és döbbentem láttam, hogy 2400 Ft-tal több, mint kellene, és a számlarészletezőn ott is volt a Fortumora való feliratkozás. Utánaolvastam több helyen, hogy ez micsoda, hogy lehetséges, stb. Az SMS-ekben lévő leiratkozó linkre kattintva azt a szöveget kaptam, hogy nem is vagyok feliratkozva. Pénteken panaszbejelentést tettem a Yettelnél, szerencsére maga az ügyfélszolgálatos normális volt, nem volt számára ismeretlen a sztori, de ők nem tudják ezt visszafizetni. Azt mondta, hogy írjak a Fortumonak, bár valszeg úgysem fogják visszaküldeni a pénzemet. Annyit tudott tenni, hogy a mobil piactér vásárlást letiltotta. Ezáltal nem tudok fizetős alkalmazásokat használni, autópálya-matricát venni telón stb. de ezek úgy sem érdekelnek engem. A Fortumonak is írtam, hogy ez így nincs rendben. 1 óra múlva írt, email-cím szerint a Playwing, de a szöveg szerint a Video Store ügyfélszolgálata (a fene se tudja, hogy mi micsoda), hogy nagyon sajnálják, ki fogják vizsgálni az ügyet, már le lettem iratkozva stb. és szeretnék visszatéríteni a pénzemet. Ehhez el kellene küldenem nekik az IBAN számla adatait (számlaszám és számlatulajdonos teljes neve). Itt tartok most, mert én nem egészen bízom a dologban, és félek, hogy csak rosszabb lenne a helyzet, ha megadnám a banki adataimat nekik. Hogy valóban le lettem-e iratkozva, az csütörtökön derül ki, aznap kaptam az SMS-eket.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.