0614433440 / +3614433440

+36 1 443 3440 / 003614433440 / 06 1 443 3440

Körzetszám: 1

Budapest

Ezt a telefonszámot 33303 alkalommal keresték. Olvassa el mások hozzászólásait, hogy megtudja kihez tartozik ez a telefonszám. Ha esetleg Ön is kapott hívást erról a telefonszámról, és megtudta kihez tartozik a szám, segítse a többi látogatót egy hozzászólással.Hozzászólás küldés


10 Hozzászólás


Hozzászólás beküldve: 2020-07-03

Sziasztok! Elkértem a hölgytől, aki hívott az OGYÉI számot ami 22611/2019 és rákerestem az ogyei.gov.hu-n és találat nem volt plusz a forgalmazok között sincs Avina Medicina vagy mi volt a nevük..mert a hölgy olyan gyorsan elhadarta.


Hozzászólás beküldve: 2020-06-17

Engem is bosszantott már több alkalommal, a másik cég Urotrin nevű csodaszerrel házal, p*nisz növelő kapszulát kínál hozzá prémiumként 31 ezerért. Hasolnó lehúzás lehet!


Hozzászólás beküldve: 2020-06-04

Ma hívtak.Ugyanazokat a sablonos kérdéseket tette fel, mint amit a később ajánlott Prostalyn.hu-n levő teszten van. Aminek az eredményét természetesen csak e-mailben küldik el, hogy lehúzzanak vele. Megnéztem az összetevőket és lásd, betűről betűre, milligrammról milligrammra ugyanaz az összetevője, mint a 10-ed áron kapható prostamen-nek. Ha valakinek valóban vannak prosztata gondjai vegye inkább a bioboltban kapható készítményt, mert ez a prostalín csak pénzkidobás. Ha nem segítene menjen orvoshoz. Ne ilyen telefonos távgyógyítást végezzen jó drágán!!Hozzászólás beküldve: 2020-03-25

Engem ma kerestek meg, Igen meg lehetett volna kérdezni honnan szerezte meg a számomat. Jelenleg én csak egy dolgot néztem meg. Az Avian Medicina nevezetű cég nevében kerestek meg. Rákerestem a Céginformációban és a megadott székhelyet megkerestem a utcat Google térképpel. A Komárom Gyár utca 17 2a. csak a 17 számot találtam ott egy hajstudió működik. Aki jót mond a termékről és használta annak valószinűleg nem esik nehezére egy név és elérhetőséget közölni akár többen is lehetnek, a többi csalódott vevő vagy leendő vevő megnyugtatására. Mert akik negativ véleményt irtak azoknak is igaza van és azoknak is akik pozitivat. A névtelenség nagy úr a pozitiv véleményt akár a cég is irhatta!!!! Ugye????


Hozzászólás beküldve: 2020-03-05

Nem tudott engedély számot mondani se az árult termékre, se arra, hogy honnan van meg neki a számom. Gyógyszert vagy gyógyterméket ne telefonon rendeljetek, ne játsszatok az egészségetekkel. Gyógyszertár, gyógynövény bolt erre lett kitalálva. Nem véletlenül kell szakirányú végzettség a gyógyszer eladáshoz.


Hozzászólás beküldve: 2020-02-19

sziasztok. Engem is megkerestek de másik számról (+36 1773 3441 ) teljesen ugyan azok voltak a kérdések mint amit itt írtatok én meg is rendeltem akciósan 20000 ft-ért és most néztem hogy az én tobozomra nem Prostalyn van írva hanem Prostelyn..Na én rögtön utána is néztem és eddig nem is találtam ilyen nevű gyógyszert.Na ilyenkor mit gondoljon az ember !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hozzászólás beküldve: 2020-01-22

Nem is értettem honnan hív, fiatal női hang, keresztnevemen szólított, kérdezte dohányzom-e (NEM), stresszes életet élek-e (NEM), milyen gyakran iszok alkoholt... erre visszakérdeztem, hogy ne haragudjon, de én mikor járultam hozzá ahhoz, hogy megkereshessenek ilyenekkel? Erre egy nagy sóhaj, majd benyögi, hogy jól van akkor, köszönjük és letette. WTF?!


Hozzászólás beküldve: 2020-01-06

Engem is hívtak. Úgy kerültem ide, hogy rákerestem a termékre. A feltett kérdésekre rendre nemmel válaszoltam. A terméket nem, de visszahívást kértem mert kellemes a hangja. Szeretek az ilyenekkel diskurálni. Ha beáldozom magam és hagyom, hogy végigmondja akkor addig sem szórakoztat mást. Egy ilyen telesales-esnek az izgalmi szintje feljebb megy ha sikeres eladás v. zárás előtt van. Beszélteted 4-6 percig, felolvassa amit kell, érdeklődsz, dicsérsz, kérdezel majd közöld vele, hogy nem kell a cucc. Ez a módszer demotivál a legjobban.


Hozzászólás beküldve: 2019-12-15

Engem két hónapja kerestek, meghallgattam a veszélyeket és a tanácsokat. Mivel biológia jellegű végzettségem van, pár keresztkérdéssel sikerült az azonnali vásárlási követelményt hárítani azzal, hogy megbeszélem szakorvossal. El is feledkeztem róla, de egy hónap után egy sokkal rámenősebb, agresszívabb nő hívott azzal, hogy a kedvezményes ajánlatuk határideje lejárt, ha nem rendelek a prosztata védő tablettákból, később csak sokkal drágábban tehetem meg. Balek voltam megrendeltem, két nap múlva megkaptam. Csomagolás eredeti, felbontottam, ismerős illatot éreztem a dobozból. Korábban dolgoztam mezőgazdaságban, állati granulált takarmányokat is láttam. A Prostalyn tabletta külsőre feltünően hasonlított az általam jól ismert lucerna pelletre. Megmutattam jelenleg is állattenyésztéssel foglalkozó barátomnak. Elvette a tablettát, hozott növényi pelletet, mindkettőre vizet öntött, mindkettő egyforma állagúra mállott szét. Ezután kidobtam az egészet, mert jó esetben nem ártalmas az egészségre, rosszabb esetben akár mérgező is lehet. Gyógyszerkészítményi engedélye nincs, öszetételét tartalmazó tájékoztató nincs. A gyártó cég egy palócföldi kisfaluban bejegyzett cég, 10 milliót meghaladó előző évi bevétellel. Meggyőződésem , hogy ezek szélhámosok. Ha nem, klinikai vizsgálati eredményekkel meggyőzhető vagyok.


Hozzászólás beküldve: 2019-08-14

A varázsszó: GDPR. Meg kell tudnia mondani, hogy honnan van meg nekik a számod! Kinek, mikor adtál meghatalmazást arra, hogy marketing tartalmú ajánlatokkal kereshetnek. Ha ez nincs, akkor kérni kell az adatok törlését, a számot meg a telefonban tiltólistára tenni. Biztos, ami biztos.Összes Hozzászólás Megtekintése
Ön is kapott hívást a 0614433440 számról?

Ha megtudta kihez tartozik a szám segítse az oldal látogatóit egy hozzászólással.

Hozzászólás:*Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.