0614433440 / +3614433440

+36 1 443 3440 / 003614433440 / 06 1 443 3440

Körzetszám: 1

Budapest

Ezt a telefonszámot 30330 alkalommal keresték. Olvassa el mások hozzászólásait, hogy megtudja kihez tartozik ez a telefonszám. Ha esetleg Ön is kapott hívást erról a telefonszámról, és megtudta kihez tartozik a szám, segítse a többi látogatót egy hozzászólással.Hozzászólás küldés


10 Hozzászólás


Hozzászólás beküldve: 2020-01-22

Nem is értettem honnan hív, fiatal női hang, keresztnevemen szólított, kérdezte dohányzom-e (NEM), stresszes életet élek-e (NEM), milyen gyakran iszok alkoholt... erre visszakérdeztem, hogy ne haragudjon, de én mikor járultam hozzá ahhoz, hogy megkereshessenek ilyenekkel? Erre egy nagy sóhaj, majd benyögi, hogy jól van akkor, köszönjük és letette. WTF?!


Hozzászólás beküldve: 2020-01-06

Engem is hívtak. Úgy kerültem ide, hogy rákerestem a termékre. A feltett kérdésekre rendre nemmel válaszoltam. A terméket nem, de visszahívást kértem mert kellemes a hangja. Szeretek az ilyenekkel diskurálni. Ha beáldozom magam és hagyom, hogy végigmondja akkor addig sem szórakoztat mást. Egy ilyen telesales-esnek az izgalmi szintje feljebb megy ha sikeres eladás v. zárás előtt van. Beszélteted 4-6 percig, felolvassa amit kell, érdeklődsz, dicsérsz, kérdezel majd közöld vele, hogy nem kell a cucc. Ez a módszer demotivál a legjobban.


Hozzászólás beküldve: 2019-12-15

Engem két hónapja kerestek, meghallgattam a veszélyeket és a tanácsokat. Mivel biológia jellegű végzettségem van, pár keresztkérdéssel sikerült az azonnali vásárlási követelményt hárítani azzal, hogy megbeszélem szakorvossal. El is feledkeztem róla, de egy hónap után egy sokkal rámenősebb, agresszívabb nő hívott azzal, hogy a kedvezményes ajánlatuk határideje lejárt, ha nem rendelek a prosztata védő tablettákból, később csak sokkal drágábban tehetem meg. Balek voltam megrendeltem, két nap múlva megkaptam. Csomagolás eredeti, felbontottam, ismerős illatot éreztem a dobozból. Korábban dolgoztam mezőgazdaságban, állati granulált takarmányokat is láttam. A Prostalyn tabletta külsőre feltünően hasonlított az általam jól ismert lucerna pelletre. Megmutattam jelenleg is állattenyésztéssel foglalkozó barátomnak. Elvette a tablettát, hozott növényi pelletet, mindkettőre vizet öntött, mindkettő egyforma állagúra mállott szét. Ezután kidobtam az egészet, mert jó esetben nem ártalmas az egészségre, rosszabb esetben akár mérgező is lehet. Gyógyszerkészítményi engedélye nincs, öszetételét tartalmazó tájékoztató nincs. A gyártó cég egy palócföldi kisfaluban bejegyzett cég, 10 milliót meghaladó előző évi bevétellel. Meggyőződésem , hogy ezek szélhámosok. Ha nem, klinikai vizsgálati eredményekkel meggyőzhető vagyok.Hozzászólás beküldve: 2019-08-14

A varázsszó: GDPR. Meg kell tudnia mondani, hogy honnan van meg nekik a számod! Kinek, mikor adtál meghatalmazást arra, hogy marketing tartalmú ajánlatokkal kereshetnek. Ha ez nincs, akkor kérni kell az adatok törlését, a számot meg a telefonban tiltólistára tenni. Biztos, ami biztos.


Hozzászólás beküldve: 2019-08-08

Nem tudom, hogy azok akik itt negatív dolgokat írnak, valaha ki is próbálták? Szeptemberben kezdtük az első kúrát, mára a fiam is szedi! Nekünk teljesen jók a tapasztalatain! Csak ajánlani tudom minden férfinek!


Hozzászólás beküldve: 2019-08-04

HOL gyártják? Helyileg?Hozzászólás beküldve: 2019-07-31

Szam helyesen 20 9862145.


Hozzászólás beküldve: 2019-07-31

Nagyon kertem , mar tobbszor is,ne kerssenek a ajanlattal mert nem erdekel.A szam amitbannyit hivtak 20 9763145.Kerem felejtsek mar el.Koszonom.


Hozzászólás beküldve: 2019-07-18

Az alábbi cikk nagyon rossz. Tele van olyasmiben ami a vitakultúrában megengedhetetlen, de vádbeszédnek is igazságtalan. Sarkítások, ferdítések, stb. Több helyen valótlant állít, vagy a saját valóságát igyekszik az olvasóba oltani. Sajnálom, hogy egy ilyet publikálnak.


Hozzászólás beküldve: 2019-07-18

Ennyi rossz hír keltő embert ezen az oldalon! Beszéltek össze mindenfélét, remélem a cég megtudja magát védeni a bíróságon, hiszen nagyon jó a készítményük...Összes Hozzászólás Megtekintése
Ön is kapott hívást a 0614433440 számról?

Ha megtudta kihez tartozik a szám segítse az oldal látogatóit egy hozzászólással.

Hozzászólás:*Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.