0615100545 / +3615100545

+36 1 510 0545 / 003615100545 / 06 1 510 0545

Körzetszám: 1

Budapest

Ezt a telefonszámot 8082 alkalommal keresték. Olvassa el mások hozzászólásait, hogy megtudja kihez tartozik ez a telefonszám. Ha esetleg Ön is kapott hívást erról a telefonszámról, és megtudta kihez tartozik a szám, segítse a többi látogatót egy hozzászólással.Hozzászólás küldés


10 Hozzászólás


Hozzászólás beküldve: 2024-02-29

Lehet, hogy az de az is lehet, hogy nem. Bár itt olvasom, hogy többen utána jártak a telefonszámnak és valóban MVM megbízásából hívják az ügyfeleket. DE! mivel rengeteg telefonos csalás, adathalászat történik, én úgy gondolom, hogy a szolgáltatóknak ezt a módszert be kell fejezni! Telefonon én sem szívesen adom ki személyes adataimat. Kérjék meg az ügyfeleket, hogy nézzék meg a számlán szereplő adatok helyességét. vagy legyen egy weben elérhető személyes fiók, ahol mi magunk meg tudjuk adni az adatokat.


Hozzászólás beküldve: 2024-02-29

Nagyjából 5x hívtak a napomban. A hív@s minden alkalommal 10 másodpercig tartott, aztán bontották a vonalat. Annyinidőm se volt hogy felvegyem, megnézni ki hívott. Ha annyira akar beszélni, miért teszi le? Valami nem kerek..


Hozzászólás beküldve: 2024-02-29

Ezen a számon először a múlt héten keresett engem adategyeztetés végett egy férfihang, és az MVM callcenterének mondta magát. A nevem, anyám neve, lakcímem, telefonszámom és e-mail címem kérdezte, ezeket az adatokat ő olvasta először, én mondtam, hogy igen. Az egész ennyi volt. No de aztán rá nem sokkal a +36704404481-es számról kerestek engem adategyeztetés véget a Vodafone nevében. Ezek is kérdezték név, anyja neve, születési idő, telefonszám és e-mail, no de ezután egy 10 jegyű kódot kért, amin a szerződést kötötték velem. No itt már nagyon gyanús lett a dolog! Mondtam a nőnek, hogy semmi adatot, kódot nem adok, személyesen kívánon ezt ügyintézni!! Erre a nő mondta, hogy persze intézzem személyesen, ha ahhoz ragaszkodom, és lerakta. Ezután felkerestem a Vodafone-t, jelentettem ezt a számot nekik, és kiderült, hogy valóban csalók, már rendőrségen van, nem kell tőle félni. De mint szokás, rögtön tiltottam is. Visszatérve, szóval ez nagyon gyanús volt, hogy ezután az állítólagos MVM-es szám után ez keresett meg adategyeztetéssel! Aztán ma ismét az MVM-es szám keresett meg adategyeztetés miatt, ami már tényleg igen furcsa volt. Egy női hang szólt bele, de tipikus mesterkélt hangja volt, mintha egy robottal beszélnék! Emellett fura volt, hogy a háttérben mintha valami halk röhögések szűrődnének! Kapásból montam határozottan, hogy "semmi adatot nem vagyok hajlandó magunknak kiadni, csak a szolgáltatónál ügyintézni, és jelentem magukat a szolgáltatónak!" Meg kérdezem őket, hogy "mire fel van ez az adategyeztetés??" Mondja, hogy "a gyorsabb ügyfélkiszolgálás érdekében" Ezután a robot nő hang mondta, hogy nyugodtan intézkedjen személyesen, jelenthet... Jelentettem is az MVM-nél, és szépen tiltottam is a számot. Szóval egyre jobban kamu-adathalász szaga van ennek a dolognak!! "A gyorsabb ügyfélkiszolgálás érdekében...." Ugyan már, hagyjuk! :-D Minden szolgáltatóhoz személyesen benézve az ügyintéző az adategyeztetéssel kezdi, személyit-lakcímkártyát elkéri!Hozzászólás beküldve: 2024-02-28

Írtam az MVM ügyfélszolgálatnak és megnyugtattak, hogy az ő megbízásukból történt a hívás, semmiféle csalással nem hozható összefüggésbe. A megkeresés valós megbízás alapján történt, amelyet az MVM kért.


Hozzászólás beküldve: 2024-02-28

Annyit mondtam, hogy csak emailben foglalkozom ilyenekkel és rögtön mondta, hogy köszönöm és letette. Nekem gyanús, nem adnám meg az adataimat.


Hozzászólás beküldve: 2024-02-28

Kerestek ma engem is, lekérdeztem a telefonszámot és tényleg ők azok. Csak az a fura hogy az adategyeztetést megtettem előző héten…Hozzászólás beküldve: 2024-02-28

Ma délelőtt hívtak, MVM nevében. Teljes néven kerestek, állítólag adategyeztetés címén. Kérdeztem, hogy erre miért van szükség, azt a választ kaptam, hogy adategyeztetésig nem mondhatja meg. Felajánlottak egy másik telefonszámot, amin érdeklődhetek, elutasítottam. Valószínűleg kamu.


Hozzászólás beküldve: 2024-02-28

mvmnext.hu/adathalsz oldalon lekérdezve valóban ők keresnek megbízott alapján.


Hozzászólás beküldve: 2024-02-28

Valóban az MVM-től hívnak


Hozzászólás beküldve: 2024-02-28

Ma kaptam hívást, mvm oldalán adathalász.hu lekérdeztem, valóban mvm dolgozó kéri az adategyeztetéstÖsszes Hozzászólás Megtekintése
Ön is kapott hívást a 0615100545 számról?

Ha megtudta kihez tartozik a szám segítse az oldal látogatóit egy hozzászólással.

Hozzászólás:*


Küldés...


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.