0615100565 / +3615100565

+36 1 510 0565 / 003615100565 / 06 1 510 0565

Körzetszám: 1

Budapest

Ezt a telefonszámot 15411 alkalommal keresték. Olvassa el mások hozzászólásait, hogy megtudja kihez tartozik ez a telefonszám. Ha esetleg Ön is kapott hívást erról a telefonszámról, és megtudta kihez tartozik a szám, segítse a többi látogatót egy hozzászólással.Hozzászólás küldés


10 Hozzászólás


Hozzászólás beküldve: 2021-08-02

Hetek óta hivogatnak. Le van tiltva, néma hívás, de egyébként is csak egy másodpercig élő. Fel se tudnám venni. Megnéztem ma pontosan 5 perces időközönként hívtak. Ez azt jelenti, hogy automata hívások, az is lehet, hogy chatbox. Mindenesetre bőven kimeríti a zaklatás fogalmát...


Hozzászólás beküldve: 2021-06-01

Engem állandóan hivogatnak de még nem is a saját telefonszámomon hanem a cégesen nem veszem fel nem normálisok!!!! Biztos csalok!!!!


Hozzászólás beküldve: 2021-05-27

Engem a héten kerestek, akkor nem tudtam felvenni. Ma felvettem, de azonnal letették amikor beleszóltam.Hozzászólás beküldve: 2021-03-01

Engem is hívtak erről a számról, ismeretlen volt, nem vettem fel. Rákerestem a neten a hozzászólások alapján azonnal blokkoltam. Azóta minden nap legalább hússzor hív, ez már nem normális.


Hozzászólás beküldve: 2020-12-10

UTÁNANÉZTEM PONTOSAN, LEVELEZTEM NKM-EL. A KÖVETKEZŐ VAN: EZ AZ NKM ÁLTAL MEGBÍZOTT KÜLSŐS CÉG. SZÓVAL NNCS BAJ. MOST ÉPPEN AZ NKM MEGBÍZÁSÁBÓL TELEFONÁLNAK, KÉSŐBB LEHET MAJD MÁS ÜGYFELÜK LESZ. ADATOKAT AKARNAK EGYEZTETNI AZ NKM MEGBÍZÁSÁBÓL, DE EZT A FAJTA TELEFONOS ADATEGYEZTETÉST KOCKÁZATOSNAK TARTOM FŐLEG ÚGY, HOGY TELEFONSZÁMUK NINCS BENNE NAGYOBB ONLINE TELEFONKÖNYVEKBEN, CSAK ITT LEHET RÓLA OLVASNI. AMÚGY EGYBŐL BEMONDTA A NŐ TELEFONBAN, HOGY "NEM KÖTELES VÁLASZOLNI". AÉRT MEGHALLGATTAM MIT AKAR. ELMONDTA AZ ADATIMAT, ÉN MEG MONDTAM, HOGY NEM KÍVÁNOM SE MEGERŐSÍTENI, SE CÁFOLNI. EBBEN MARADTUNK. ILYENKOR ELÉG TELEFONBA HÜMMÖGNI MEG BÓLOGATNI - MAXIMUM. ÍRTAM NKM-NEK PANASZT, HOGY NEM TALÁLHATÓK MEG A KÜLSŐSÖK TELEFONSZÁMAI A HONLAPJUKON + MÉG AZ ÜGYINTÉZŐJÜK SE TUDTA TELEFONBAN ELMONDANI, HOGY AZ Ő MEGBÍZOTTJUK -E MERT AZ NKM CSESZIK ERRŐL MEGBÍZHATÓ REAL TIME NYÍLVÁNTARTÁST VEZETNI. NKM VÁLASZLEVELE NEM VOLT ELÉG KOOPERATÍV, MERT NEM TETTEK RÁ ÍGÉRETET, HOGY MOSTANTÓL HAJLANDÓAK LENNÉNEK A MEGBÍZOTTJAIK TELEFONSZÁMÁT AZONNALI LEKERESHETÉGGEL PUBLIKÁLNI HONLAPJUKON. ELHAJOLTAK A PLUSZ MUNKA ELŐL, NEHOGY DOLGOZNI KELLJEN ÚGY, HOGY A GÁZÁRÉRT A MAFGYAR EMBEREK KÉTSZER ANNYIT FIZETNEK, MINT AMENNYI A VILÁGPIACON KERÜL, MERT AZ ÁRKÜLÖNBÖZETET LENYELI AZ ÁLLAM VAGY ÉPPEN VALAMI MÉG ROSSZABB TÖRTÉNIK VELE. NA DE HÁT EZ ÉRTHETŐ, ILYEN KIEMELT KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT AZ EMBEREK MÁR NEM SZÍVESEN DOLGOZNAK ÉS NEM FELELNEK MEG A MINIMÁLIS ADATVÉDELMI IRÁNYELVEKNEK.


Hozzászólás beküldve: 2020-11-27

Most hívott egy agresszív nő,hogy az NKM gáz-tól van,adategyeztetés miatt hív.Adjam meg a mobilszámomat,személyes adataimat.Mikor mondtam neki hogy nem mondok semmit,sértődötten azt mondta,nem kötelező.SENKI NE DŐLJÖN BE ILYEN SZÖVEGNEK,AZ ADATAINKAT AKARJÁK!Hozzászólás beküldve: 2020-10-28

Ma 18:55-kor engem is hívott ez a szám és nekem is azt mondta, hogy az NKM Energia Zrt megbízásából hív, az érdekelkte, hogy amin hívott szám jó-e vagy van másik, a címemen év vagyok-e a díjfizető, ilyenek, nem értettem a dolgot az kinyögte, hogy adategyeztetés miatt. Visszagondolva szerintem kamu volt az egész, szerintem adatgyüjtés, de valyon mire..?


Hozzászólás beküldve: 2020-10-22

Ma az NKM Energia Zrt megbízásából hívtak adategyeztetés miatt. Ez egy cég (mondták a nevét, de nem tudtam megjegyezni), ami ilyen telefonos kampányokat csinál.


Hozzászólás beküldve: 2020-05-05

Álcégnéven jelentkező követelésbehajtó cég alulfizetett csicskái.


Hozzászólás beküldve: 2020-02-25

minden nap hivnak de soha nem veszem felÖsszes Hozzászólás Megtekintése
Ön is kapott hívást a 0615100565 számról?

Ha megtudta kihez tartozik a szám segítse az oldal látogatóit egy hozzászólással.

Hozzászólás:*Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.