0615100565 / +3615100565

+36 1 510 0565 / 003615100565 / 06 1 510 0565

Körzetszám: 1

Budapest

Ezt a telefonszámot 23661 alkalommal keresték. Olvassa el mások hozzászólásait, hogy megtudja kihez tartozik ez a telefonszám. Ha esetleg Ön is kapott hívást erról a telefonszámról, és megtudta kihez tartozik a szám, segítse a többi látogatót egy hozzászólással.Hozzászólás küldés


10 Hozzászólás


Hozzászólás beküldve: 2023-03-16

Engem ma hívtak erről a számról. A személyes adatokat nem én diktáltam, hanem a hívó sorolta, nekem csak igennel, vagy nemmel kellett válaszolni. Minden stimmelt, még a régebben használt email cím is szerepelt, amit töröltettem.


Hozzászólás beküldve: 2023-02-15

Mostanában többször hívtak erről a számról. Amikor egy esetben visszahívtam, ki sem csengett. Engem kb fél éve kerestek meg telefonon, MVM adategyeztetésre hivatkozva, egy közreműködő cég nevében. Az akkori telefonszámra nem emlékszem. Telefonon nem adtam meg az adataimat. E-mailben rákérdeztem az MVM-nél, azt kérték, e-mailben küldjem el a lakcímkártyám másolatát, az egyedi azonosító szám letakarásával. Furcsa volna, ha félévenként kezdeményeznének adat egyeztetést. Az még furcsább, hogy ingatlan tulajdonra vonatkozó információra hajtanak. Akár egy MVM-es dolgozó is lehet, aki visszaél a lehetőségével, és külső félnek szolgáltat ki adatokat. (Persze, az is lehet, hogy jóhiszemű, ám az ügyfél szempontjából egyáltalán nem biztonságos próbálkozás az egyeztetésre.)


Hozzászólás beküldve: 2023-02-13

Ma engem is hívott. Megszokásból, ha idegen a szám nem mutatkozok be. Nem szólt bele, letette.Hozzászólás beküldve: 2023-02-13

Igen, ma szintén kaptam erről a számról hívást. Én is azt válaszoltam, hogy keressenek más módon, személyes megjelenéssel szeretnék csak egyeztetni, telefonon nem. Jelezte, hogy akkor beírja a naplójába, hogy nem szeretnék egyeztetni. Ezért megkértem arra, hogy jelezze a megbízóinak, hogy manapság ezzel a módszerrel személyes adatokat nem egyeztetünk. Többszöri visszakérdezésre pontosította, hogy az MVM nevében, megbízásából keres, név, lakcím, stb. adatok egyeztetésére.


Hozzászólás beküldve: 2023-02-09

Engem is hívtak erről a számáról az MVM nevében adategyeztetésre. Én azt válaszoltam, ha adatot szeretnének egyeztetni, majd postai úton megkeresnek, telefonon keresztül nem adom meg az adataimat ismeretlennek. Mondta a cég nevét, de honnan tudjam, hogy egyáltalán kicsoda. Ellenőrizni sincs idő erre.


Hozzászólás beküldve: 2023-01-12

Az MVM-re hivatkozva hívott egy hölgy (magát a cég nevet nem is értettem, olyan gyorsan mondta) ma adategyeztetés miatt, Minden adatot ő mondott be, csak arra volt kíváncsi, helyes-e a levelezési és lakcím, telefonszám, e-mail cím. Vagyis nem adathalászat, és az MVM oldalán lekérdezve az ő (vagy partnerük) hivatalos száma.Hozzászólás beküldve: 2022-11-23

Az MVM-től hívott egy hölgy ma adategyeztetés miatt, én gyanakvó vagyok, ezért odafigyeltem. Nevem, anyám neve, lakcím, email cím érdekelte és hogy saját tulajdonú e a lakás. Kicsit fura, mert ezek mind meg lettek adva anno a szolgáltatónak. Ennek ellenére ez hivatalos MVM szám.


Hozzászólás beküldve: 2022-11-18

Engem is keresett, fölhívtam az MVM ügyfélszolgálatát, nagyon segítőkészek voltak és ezt a honlapot ajánlották: https://www.mvmnext.hu/adathalaszat Itt le lehet kérdezni a gyanús megkereséseket, a 06 1 510 0565 hivatalos MVM ügyintéző telefonszám :)

A hozzászólás linket tartalmaz. Legyen körültekintő!


Hozzászólás beküldve: 2022-10-20

letiltottam, hogy soha többé ne tudjon hívni, de a számom titkos, így kérdés, hogy honnan tudja.!?


Hozzászólás beküldve: 2022-09-22

Az MVM nevében hívott egy női hang mondván hogy adategyeztetésre van szükség.Utólag bejelentettem az MVM-nek ezt a számot. .Összes Hozzászólás Megtekintése
Ön is kapott hívást a 0615100565 számról?

Ha megtudta kihez tartozik a szám segítse az oldal látogatóit egy hozzászólással.

Hozzászólás:*Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.