0619991848 / +3619991848

+36 1 999 1848 / 003619991848 / 06 1 999 1848

Körzetszám: 1

Budapest

Ezt a telefonszámot 29434 alkalommal keresték. Olvassa el mások hozzászólásait, hogy megtudja kihez tartozik ez a telefonszám. Ha esetleg Ön is kapott hívást erról a telefonszámról, és megtudta kihez tartozik a szám, segítse a többi látogatót egy hozzászólással.Hozzászólás küldés


10 Hozzászólás


Hozzászólás beküldve: 2020-06-23

Úgy mire ötödszörre hívtak egy nap felvettem. Egy férfi szólalt meg valami egyeztetés céljából. Mivel olyannyira hadart, hogy nem lehetett érteni mit mond megkérdeztem meg tudná-e ismételni. Sikerült is neki, majd megkérdezte alkalmas-e számomra az időpont.Nem volt az, de még a válaszom előtt letette. Amit érdekesnek tartok az az, hogy nem kérdezett rá, hogy betöltöttem-e már egy bizonyos életkort. Ez azért van, mert elég magas , gyerekes a hangom. Eddig minden ilyen hívásnál rákérdeztek, itt nem. Szinte biztos vagyok benne, hogy a szám csak egy zaklató és semmi fontos ügy nincs vele kapcsolatban. Mehet a fekete listára :)


Hozzászólás beküldve: 2020-06-19

Engem is hívtak a héten 2-szer, furcsa EZ, visszahívtam, üzenetrögzítő


Hozzászólás beküldve: 2020-06-19

Engem is már többször kerestek, volt amikor nem vettem fel, de ma éppen felvettem amikor beleszóltam, 5 másodperc múlva letetteHozzászólás beküldve: 2020-05-27

NKM-től kerestek, hogy a jövőben milyen módon járulok hozzá ahhoz, hogy megkeressenek az ajánlataikkal (e-mail, telefon, sms).


Hozzászólás beküldve: 2020-05-11

Engemet is hívtak a múlt héten, minden nap, különböző időpontokban, de egyik alkalom sem volt megfelelő nekem egy ismeretlen számmal beszélni. Azt hittem, hogy tatozásom van az NKM felé, ezért próbálom visszahívni. Valóban Ringstonne Contact Center-ként veszi fel egy gépi hang, majd minden alkalommal azt mondja be, hogy jelenleg minden munkatársunk foglalt, majd leteszi a vonalat. Nincs olyan, hogy munkatársunk jelentkezéséig türelmét kérjük.


Hozzászólás beküldve: 2020-04-29

Felhívtam a zaklató számot. Az NKM megbízásából a Ringtone Contact Center Kft fogadta hívását,...jelenleg minden munkatárunk foglalt..." Valóban köze van az NKM-hez: https://www.nemzetikozmuvek.hu/contents/Kapcsolodo-dokumentumok/Adatkezelesi-tajekoztato-nkm.pdf - 12. oldal, 9. https://ringstone.hu/ https://www.ceginformacio.hu/cr9318700537 De ettől még egy arrogáns fickó volt...

A hozzászólás linket tartalmaz. Legyen körültekintő!Hozzászólás beküldve: 2020-04-27

NKM adategyeztetés céljából hívott egy női hang erről a telefonszámról. Elég erőszakos volt. Természetesen megmondtam neki, hogy adatot telefonon a szolgáltatóval nem egyeztetek.


Hozzászólás beküldve: 2020-04-20

Két hete hívott egy idősebb hölgy-hang ÁSZF változás ügyben, mondtam, hogy inkább elolvasom a NKM honlapján, ne olvassa fel, aztán megkérdezte, hogy a rákövetkező héten hívhat-e, botor módon azt mondta, hogy igen. Azóta naponta 4x-6x hív, volt, amikor reggel 8 előtt. Nem vettem fel, az itt látottak alapján nem is fogom.


Hozzászólás beküldve: 2020-04-20

Hogy lehet feljelenteni ezt a számról aki hiv ?


Hozzászólás beküldve: 2020-04-20

Szép napot először is! Engem szintén hívogat ez a szám. Picit már terhes. Az elmúlt héten 17 szer, a mai napon 3 szor hívott. A számot már régen tiltotta, mert csak a tiltott hívások száma jelentkezik. Eddig meg voltam győződve, hogy Pali bácsi szeretne a korona vírusról pár hasznos tanácsot adni, vagy ebédre meg hívni. Ugy gondoltam le veszem a tiltást. Nem egész egy óra múlva keres az ominizus szám. Hát nem Pali bácsi!! El is keseredtem. Balogh Erika az nkm megbízásából tájékoztatni szeretne engem. Ekkor meg örültem ismét. Biztosan sok okosságot, hasznos infót zúdít a nyakamba. Gondoltam már ekkor, ne menjek a postára, online csekk, stb. stb. Mire kíváncsian hallgatnám a nénit, rám nyomta a telefont. Egész elszomorodtam :-) De fel csillant a fény. Újra hív! Itt meg rémisztettem biztos a nénit. Sajnos úgy vettem fel a telefont, higy itt vagyok, és innám a szavait. Ekkor ismét kinyomott, és azóta nem hív. Így akkor újra fekete lista. Hát ne szomorkodjon senki, akit nem hívnak erről a számról. Nem.akkkra élmény! Nyugodtan tedd tiltólistára. Örülök, hogy elolvastad. Üdv. ZsoltÖsszes Hozzászólás Megtekintése
Ön is kapott hívást a 0619991848 számról?

Ha megtudta kihez tartozik a szám segítse az oldal látogatóit egy hozzászólással.

Hozzászólás:*Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.