06203353355 / +36203353355

+36 20 335 3355 / 0036203353355 / 06 20 335 3355

Körzetszám: 20

Telenor mobiltelefon
Számhordozás esetén más szolgáltató is lehet.

Ezt a telefonszámot 1968 alkalommal keresték. Olvassa el mások hozzászólásait, hogy megtudja kihez tartozik ez a telefonszám. Ha esetleg Ön is kapott hívást erról a telefonszámról, és megtudta kihez tartozik a szám, segítse a többi látogatót egy hozzászólással.Hozzászólás küldés


10 Hozzászólás


Hozzászólás beküldve: 2022-11-10

A telefon azt írta ki, hogy K&H. Szörnyű volt a hívás minősége, mikor beleszóltam, hogy "Elnézést, de nem értem amit mond", rámtette a telefont.


Hozzászólás beküldve: 2022-10-20

Ma - 20221020, 12:27-kor - kaptam én is hívást erről a mobil számról. A téma mint fent, valaki a K&H bankon keresztül akart állítólag tőlem pénzt lenyúlni és a telefonáló - mint K&H bankos ügyintéző - azért kért az én bankomról infót, mert mint hekkert tartják számon azt aki az adott tranzakciót állítólag indította, sikertelenül. Nem adtam meg semmit, békében elváltunk. DE ha már ennyien ugyan ebben a cipőben járunk, nem lehet valami feljelentés félét tenni, és hol? Valaki tudna ehhez hozzászólni?


Hozzászólás beküldve: 2022-10-19

Csalás, OTP-nek adja ki magát, érthetetlenül mutatkozik be, állítólag a számláról indított gyanús tranzakció... nincs is az OTP-nél számlám. Miután másik bankot mond az ember, ők átirányítják, ekkor már egy virtuális mobilszámról hív Steiner Kristóf... eddig ez volt a legjobb. :) Hamar kiderült, hogy virtuális a szám, mert nem lehet rá SMS-t küldeni, és a bank Telecenter / infó számaként jelenik meg. Majd jönnek a kérdések, hogy mennyi pénz van a számlán és szépen lassan a személyes adatok. Végigjátszottam, nagyon amatőr, de senki ne adjon magáról semmilyen hivatalos adatot. Mindkét általa említett banknál megtettem a hivatalos bejelentést a csalásra.Hozzászólás beküldve: 2022-10-19

Engem is csaló keresett erről a számról. A banki adataimra lett volna kíváncsi!!!


Hozzászólás beküldve: 2022-09-20

Nálam is OTP-s volt az első telefonáló hölgy, de ami furcsa lett az egészben, hogy a K&H-s telecenteres telefonszámon keresett. Mészáros Dávid felé ment volna az utalás állítása szerint kétszer is. Miután jeleztem felé, hogy nincs az OTP-nél számlám és sajnos megmondtam, hogy a K&H-nál van, így leraktuk, majd később ugyanarról a számról egy másik hölgy hívott. Vele odáig jutottunk, hogy az egyenlegemre kérdezett rá -ami egyébként nem lett volna elég a két utaláshoz sem-, s miután megtudta, hogy mennyi lehet rajta, szétkapcsolt.. Adathalászok, semmilyen személyes adatot nem szabad senkinek sem kiadni, bármilyen meggyőző. Itt is mondta mindkét hölgy a nevét, azonosító számát, ami hivatalosabbá tette az egészet.


Hozzászólás beküldve: 2022-09-13

Nálam is csaló jelentkezett, először erről a számról, előtte a társa hívott a 06203826441 számról.Hozzászólás beküldve: 2022-08-30

OTP-snek adta ki magát, aki azt állította hogy az OTP-n keresztül fogtak el két nagyobb összegű utalást. Mikor közöltem hogy nem OTP-s vagyok, elmagyarázta, hogy csak rajtuk keresztül ment, de ha megmondom melyik banknál vagyok, akkor átadják az ügyemet. Mondtam hogy OK, K&H. Lerakta a telefont, megnéztem a netbankon, természetesen semmilyen gyanús utalás nem indult, de 2 percen belül egy hasonló hangú nő de más számról, kb. ugyanazzal a szöveggel, csak már K&H-s alkalmazottként próbált minél többet megtudni arról hogy mennyi pénz van a számlámon és hogy ez most egy SOS helyzet, lehet hogy 300 ezer forintom is odalesz, nyilván gyorsan kell cselekedni, ez nem játék.... CSALÓK!


Hozzászólás beküldve: 2022-08-22

K&H -s dolgozóként megerősíthetem, hogy ennek a számnak kimenő hívás esetén SEMMI KÖZE a K&H- hoz! Bejövő hívásokat fogadunk csak rajta. Kimenő hívásokat erről sosem bonyolítunk!


Hozzászólás beküldve: 2022-08-20

Az előbb hívott ez a szám. OTPs-nek adta ki magát a hölgy és még azonosító számot is mondott. Jelezte , hogy két tranzakció indult egy bizonyos úr részére, ismerem-e, én voltam-e? Mikor mondtam, hogy semmi közöm az OTP-hez, azt felelte,hogy nem is én vagyok az OTP-s, hanem akinek indították az utalást. Honnan? Milyen banktól indítottak utalást? Kíváncsi lettem volna, hogy tényleg tudja-e melyik banknál vagyok? Csak még azt is hozzátettem, hogy ne haragudjon egyáltalán nem értem mit mond, pedig én is pénzügyi területen dolgozom. Na, erre gyorsan bontotta a vonalat, úgyhogy egyértelmű, hogy nem becsületes szándékú!


Hozzászólás beküldve: 2022-08-10

AdathalászokÖsszes Hozzászólás Megtekintése
Ön is kapott hívást a 06203353355 számról?

Ha megtudta kihez tartozik a szám segítse az oldal látogatóit egy hozzászólással.

Hozzászólás:*Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.