06205916433 / +36205916433

+36 20 591 6433 / 0036205916433 / 06 20 591 6433

Körzetszám: 20

Telenor mobiltelefon
Számhordozás esetén más szolgáltató is lehet.

Ezt a telefonszámot 392 alkalommal keresték. Olvassa el mások hozzászólásait, hogy megtudja kihez tartozik ez a telefonszám. Ha esetleg Ön is kapott hívást erról a telefonszámról, és megtudta kihez tartozik a szám, segítse a többi látogatót egy hozzászólással.Hozzászólás küldés


8 Hozzászólás


Hozzászólás beküldve: 2024-03-27

Szintén társkereső oldalon jelölt be, (Cronos) képet nem töltött fel, először "randiznék veled" jelölést küldött. Mivel több évtizedes korkülönbség van közöttünk, ráadásul 200 Km távolság, rákérdeztem, hogy ez most komoly? Ezután küldte el a számot, majd a lafemme19822@gmail.com e-mail címet, és törölte magát az oldalról. Mindezek után elgondolkodtató, hogy egyáltalán válaszoljak-e?


Hozzászólás beküldve: 2024-03-26

Én ezt kaptam! Diana vagyok. Megtekintve lapod úgy, ha nincs ellenedre, akkor ismerkedjünk meg hisz azzal még nem veszítünk semmit sem azt hiszem, de természetesen kíváncsi vagyok a te véleményedre is. Arra kérlek, hogy írj magadról elképzeléseidről vágyaidról egyaránt pár sorban ide vagy a jasmin.ros33@gmail.com címemre, és vagy akár Saját viber: +36205916433, természetesen pozitív válasz esetén folytatjuk bővebben mindenről és persze képet is küldök. Köszönöm szépen előre is a választ. Kellemes estét


Hozzászólás beküldve: 2024-03-16

Nekem is ezt írta, túl szép, hogy igaz legyen :-) Szia! kiváncsi vagyok rád. Úgy gondolom, hogy a személyes találkozás számít a legjobban. Ott minden kiderül mennyire vagyunk szimpatikusak egymásnak és milyen a kémia köztünk. Magamról dióhéjban annyit, hogy tartós kapcsolatra vágyom. Viszont nem barátság a célom, hanem hosszútávú kapcsolatot szeretnék kialakítani. Amit én egy kapcsolatban fontosnak tartok, az a megértés, egymás elfogadása, és hogy tudjunk egymással beszélgetni a belsőbb dolgokról is. A kölcsönös vonzalmat is fontosnak tartom, hiszen az is fontos alap köve egy jól működő kapcsolatnak. A természetem leginkább szolidnak, és érzelmesnek mondható. Szeretem a vidámságot, szeretek, új és szép helyeket megismerni, de az otthon eltöltött hangulatos és összebújós estéket is nagyon szeretem. ???? Adok neked egy email címet itt tudunk beszélgetni , meg képet cserélni juliakova74@gmail.com Julia Nem kerestem meg, ennél dörzsöltebb vagyok. Kamu, mert a profiljára már nem lehet rákattintani...Hozzászólás beküldve: 2024-03-16

Több magyar társkeresőn is találkoztam már vele. Sajnos csaló. A csajokespaik.hu-n ezt az üzenetet írta: "Szia! kiváncsi vagyok rád. Úgy gondolom, hogy a személyes találkozás számít a legjobban. Ott minden kiderül mennyire vagyunk szimpatikusak egymásnak és milyen a kémia köztünk. Magamról dióhéjban annyit, hogy tartós kapcsolatra vágyom. Viszont nem barátság a célom, hanem hosszútávú kapcsolatot szeretnék kialakítani. Amit én egy kapcsolatban fontosnak tartok, az a megértés, egymás elfogadása, és hogy tudjunk egymással beszélgetni a belsőbb dolgokról is. A kölcsönös vonzalmat is fontosnak tartom, hiszen az is fontos alap köve egy jól működő kapcsolatnak. A természetem leginkább szolidnak, és érzelmesnek mondható. Szeretem a vidámságot, szeretek, új és szép helyeket megismerni, de az otthon eltöltött hangulatos és összebújós estéket is nagyon szeretem. ???? Adok neked egy email címet itt tudunk beszélgetni , meg képet cserélni juliakova74@gmail.com Julia " Az már gyanus volt, hogy az első levelében megadott egy email címet.


Hozzászólás beküldve: 2024-02-24

Engem a következő üzenettel keresett meg: "Szia kedves. A nevem Julia. Komoly hosszú távú párkapcsolatot szeretnék. Független vok. Nincs gyerekem és nem dohányzom. Email cmime juliakova74@gmail.com. Viberen +36205916433. Kérhettek képet. Köszönöm szépen. Várom üzenetedet! üdv Julia" Felhívtam a számot és egy magyar férfi vette fel, elmondta, hogy ez az ő magán telefonszáma. Tájékoztattam róla, hogy vigyázzon mert visszaélnek a számával, társkereső oldalakon.


Hozzászólás beküldve: 2024-02-24

Kiegészítés az előző hozzászóláshoz: Biztos, hogy csaló, ugyanezzel a képpel hirdet egy cseh tárkeresőn is. A magyar oldalon: Életkor: 36 éves, Kos, a cseh oldalon pedig: 38 let | PrahaHozzászólás beküldve: 2024-02-24

Engem is megtalált, e-mail címet és ezt a számot megadva. A levelének megfogalmazásából érződik, hogy azt az MI (Bard, ChatGPT) generálta, mert nyelvtanilag ugyan helyes, de így nem szokás fogalmazni. Catfishing-re használt álprofil (legalábbis szerintem).


Hozzászólás beküldve: 2023-11-21

Üdvözlettel, ez egy állítólagos orosz lányé, aki társkeresőn jelölt be, szerintem inkább hekker, légyszives erősítse meg, akinek volt még ilyen tapasztalata, köszönöm!

Ön is kapott hívást a 06205916433 számról?

Ha megtudta kihez tartozik a szám segítse az oldal látogatóit egy hozzászólással.

Hozzászólás:*


Küldés...


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.