06206709970 / +36206709970

+36 20 670 9970 / 0036206709970 / 06 20 670 9970

Körzetszám: 20

Telenor mobiltelefon
Számhordozás esetén más szolgáltató is lehet.

Ezt a telefonszámot 21019 alkalommal keresték. Olvassa el mások hozzászólásait, hogy megtudja kihez tartozik ez a telefonszám. Ha esetleg Ön is kapott hívást erról a telefonszámról, és megtudta kihez tartozik a szám, segítse a többi látogatót egy hozzászólással.Hozzászólás küldés


10 Hozzászólás


Hozzászólás beküldve: 2022-11-30

Egyszer felvettem és elmondta szeretném ha a jövőben nem keresnének. Mai napon felhívtak, hogy szeretnék az adataim elkérni. Udvariasan elmondtam nem adom meg és kértem már korábban ne keressenek ismételten.


Hozzászólás beküldve: 2022-11-10

A generali központi száma, többször próbáltak elérni egy casco díjhátralék miatt.


Hozzászólás beküldve: 2022-10-27

Ezen a számon valóban a generálitól kereste, igaz születési dátum és az anyám nevét elkérték beazonosításhoz...minden esetre küldött egy linket amin bankkártyával be tudtam fizetni. Hitel van a lakáson így örültem hogy kerestek.Hozzászólás beküldve: 2022-10-25

Engem ma hívtak, be nem fizetett számla ürügyén. A szül. dátumom megadtam, majd mondta az e-mail és biztosítási címem. Ez után jött egy eddig nem látott generali.hu@generali.com-ról egy levél ami gyanús volt. Felhívtam a központot - inkább nem taglalom, katasztrófa ügyintézés - majd mondták, hogy az is az ő e-mail címük. A nő mondta, hogy utána tudok nézni a neten, hogy az ő címük. Ekkor kattant az agyam. Egy szolgáltatást nyújtó cég akinek nem 5 ft-ot fizet az ember elvárom, hogy a cég tájékoztasson a kapcsolattartási e-mail címekről, de szegénykém csak ezt tudta mondogatni, hogy utána tudok nézni. Azt hiszem eljött az ideje a váltásnak, bár nem tudom, hogy van-e jobb!?


Hozzászólás beküldve: 2022-10-18

Generali biztosító nevében kerestek. Személyes adatokat próbált kérni. Sajnos a születési dátumot megadtam, de többet nem, mert gyanússá vált.


Hozzászólás beküldve: 2022-09-22

Generali biztosítótól volt - elvileg az ipse. Darálta a sablon szöveget, hogy azonosítás, rögzítés etc. majd adatot szeretett volna kérni tőlem. Kérdeztem, tőle, ha magát egy ismeretlen mobilszámról valaki felhívja hogy innen és innen vagyok, és adja meg az adatait maga megtenné??? Nem tudott rá mit mondani, majd motyogott valamit a telefonba, hogy akkor nem sikerül az azonosítás és letette..Hozzászólás beküldve: 2022-07-21

A Generali Biztosítótól kereste, egy meglévő lakásbiztosításom díj elmaradása miatt. Valóban kérték a személyes adataimat beazonosításhoz, de ezt egy bank is kéri ha hívnak bármilyen tájékoztatás céljából, sőtt ott még azt is megkérdezik milyen devizás a számlám. A biztosítótól nem kaptam meg a számlát mert egy régi e-mail címem volt megadva és az ügyintéző tájékoztatott miként tudom rendezni, valamit azonosítás után át is írta az e-mail címem.


Hozzászólás beküldve: 2022-07-20

Valóban a Generalitól keresnek erről a számról. Felhívtam a kp-ot , hogy erről a számról kerestek és mondta az operátor hogy igen hozzájuk tartozik a szám és azt is mondta hogy milyen ügyben kerestek.


Hozzászólás beküldve: 2022-06-29

Generalitol tájékoztatni akart valaki. Mikor mondtam, hogy rendben, adat-azonosításba kezdett. Pontosabban, nem ő mondott adatot, hanem tőlem kért születési dátumot. Mondom bocsánat, de nem adom ki az adataimat egy idegen telefonszámnak, küldjön e-mailt, mire hebegett, habogott, hogy akkor a tájékoztatás az adataim nélkül most nem fog megvalósulni... Elköszöntem, letettem. Ha tényleg a Generali, akkor ezt nagyon nagyon rosszul csinálják. Ha adathalász, bűncselekményre törekvő, akkor viszont ügyes. :-) Legközelebb nem teszem le, hanem próbából fals adatokat fogok diktálni, max nem sikerül az azonosítás....


Hozzászólás beküldve: 2022-04-26

Naponta 3x, 4x próbálkozik, de nem veszem fel.Összes Hozzászólás Megtekintése
Ön is kapott hívást a 06206709970 számról?

Ha megtudta kihez tartozik a szám segítse az oldal látogatóit egy hozzászólással.

Hozzászólás:*Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.