06309876543 / +36309876543

+36 30 987 6543 / 0036309876543 / 06 30 987 6543

Körzetszám: 30

T-Mobile, vagy Bluemobile (Lidl) mobiltelefon
Számhordozás esetén más szolgáltató is lehet.

Ezt a telefonszámot 5584 alkalommal keresték. Olvassa el mások hozzászólásait, hogy megtudja kihez tartozik ez a telefonszám. Ha esetleg Ön is kapott hívást erról a telefonszámról, és megtudta kihez tartozik a szám, segítse a többi látogatót egy hozzászólással.Hozzászólás küldés


10 Hozzászólás


Hozzászólás beküldve: 2024-02-03

Sajnos a mai napon én is szembesültem ezzel a sajnálatos,,szolgáltatással. Nem tudtam a fiamat felhívni. Mikor haza értem segítettek a gyerekek, hogy megtaláljuk ezt a rejtélyes funkciót. Felháborító!!!


Hozzászólás beküldve: 2024-01-29

Engem nem hívott,de a bejövő hívásaimat a hívó nem hallotta, de én minden szavát hallottam,ám ami fölöttebb gyanús volt,hogy halk hátterzajt hallotam nagyon halkan, mégpedig olyat, mintha egy helyiségben többen beszéltek volna,ill.mint amikor fölhívom a T.Mobilt és sokszor hallom,hogy több ügyintéző beszél, hívó ügyfelekkel. Egész halk zsongó hangokat,beszedet hallottam.Nagyon sanda gyanúm, hogy lehallgatás folyik. De még a mai napig sem tudom, hogy került a fenti szám a telefonom hívásátirányítási poziciójába! Minden esetre jelentettem írásban a T.Mobil felé!!!


Hozzászólás beküldve: 2024-01-22

Szerintem ez csak egy kényelmi szolgáltatás. Ha valaki nem tart rá igényt, a telefonon az átirányításokat ki lehet iktatni. Mondjuk az viszont egy jó kérdés, hogy ez a telefonszám hogyan került bele a telefonomba.Hozzászólás beküldve: 2024-01-11

A fenti számra voltak a számaim átirányítva, miután bent az ügyfél szolgálaton törölték ezt, két napra rá ismét a telefonomra került rejtélyesen!Fontos hívások sms ek nem jönnek át!Ki tartozik ezért felelősséggel?Ha valaki feljelentést kíván tenni,csatlakozom hozzá!


Hozzászólás beküldve: 2023-12-04

Telefonom átirányították ( hivás és üzenet ) hónapok óta más tevékenységet végez telefonom,mint amkit kértem,névjegyem eltúnnek,bejövő hívások nem csengenek ki,üzeneteket részben kapom meg. Valamiféle Telekom,Blu...LIDL telefonszámot hozott fel tudakozó. Visszahyvásra annyira pillantok alatt kilép,hogy olvasni sem volt időm. Szerintem a szolgáltatók szórakoznak,hogy ünnepek előtt legyen HIBA bejelentésük,amit javítás után számlázhatnak mint tették ezt velem ma. Nem első hasonló eset történt .Hibát bedjelented(-LEMONDANI MÁR nem tudod mert,Vanda gépiügyintézőhang, nem simeri a TÖRLÉS szót ),telefonszámot letiltod,majd a készülék működni kezd. A szolgáltatói névjegyek sajnos, nem jöttek vissza. Érdemes utána nézni a szolgáltatók háttérben"ügyködésének".


Hozzászólás beküldve: 2023-10-22

Üdv! Hasonló ,az én telefonom is erre a számra volt átirányítás.Hozzászólás beküldve: 2023-08-16

Nem kell összeesküvés elméleteket gyártani, ez a hívásértesítő! Minden kanapéhuszár nyugodjon le! Azért kell, hogy sms-t kapj ha valaki keres miközben foglalt vagy ki van kapcsolva a telefonod. Ha ez nincs beállítva, akkor nem kapsz sms-t és nem fogod tudni, hogy ki keresett. Ha nem akarod, akkor kapcsold ki ezt a funkciót, ennyi.


Hozzászólás beküldve: 2023-05-02

Nem hívott, ide voltam átirányítva. Telekom és/vagy a nevében meddig folytathatja az illegalis tevekenyseget egy "allami" ceg (nem a Telekom hanem akik hallgatnak)


Hozzászólás beküldve: 2023-04-11

Nem hívott,de ide voltam átírányitva. Sokszor ugy vélem benne vannak a telefonomba. Felháboritó


Hozzászólás beküldve: 2023-04-11

Nem hívott,de ide voltam átírányitva. Sokszor ugy vélem benne vannak a telefonomba. FelháboritóÖsszes Hozzászólás Megtekintése
Ön is kapott hívást a 06309876543 számról?

Ha megtudta kihez tartozik a szám segítse az oldal látogatóit egy hozzászólással.

Hozzászólás:*


Küldés...


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.