06317821383 / +36317821383

+36 31 782 1383 / 0036317821383 / 06 31 782 1383

Körzetszám: 31

Tesco Mobile mobiltelefon

Ezt a telefonszámot 4570 alkalommal keresték. Olvassa el mások hozzászólásait, hogy megtudja kihez tartozik ez a telefonszám. Ha esetleg Ön is kapott hívást erról a telefonszámról, és megtudta kihez tartozik a szám, segítse a többi látogatót egy hozzászólással.Hozzászólás küldés


2 Hozzászólás


Hozzászólás beküldve: 2019-06-06

Érrendszeri vizsgálatra akartak elhívni többedjére már . Hiába mondom nekik 100szor ,hogy ugyse megyek . Legutobb már azt mondtam azért nem mert nem vagyok beteg erre a hölgy a vonal másik végén ,hogy de ez a szűrés nem betegeknek van . Ja ,hogy így ,ezek szerint az a baj ,hogy nem állok semmilyen ,eggyes gyógyszercégeknek igen jövedelmező kezelés alatt . Nem tudok másra gondolni mint hogy valahonnan orvosoktól szerzik ezeket a listákat és a hozzájuk tartozó telefonszámokat . Szomorú ,hogy egyesek mennyire pénzéhesek ! A telefonon zaklató marketingeseket meg különösen utálom ! Arról nem is beszélve ,hogy én sem kaptam választ melyik gyógyszergyártó cég fizeti őket és honnan szerezték meg a számomat . Szép mondhatom. Rabolják az ember drága idejét és felpumpálják a vérnyomását .


Hozzászólás beküldve: 2018-04-27

Kérdésemre, hogy milyen cégtől hívnak, nem árulták el. Annyit mondtak, hogy "prevenciós központból", később "vitalitás" központnak nevezték. Szív és érrendszeri betegségek megelőzésére szolgáló módszer igénybevételére invitáltak. A módszer állítólag norvég kutatáson alapul és nagyon hatásos. Egy konzultációra hívtak, amelyen teljes vérképet is csinálnának. A módszer igénybevételéért fizetni kell, de nem árulták el, hogy mennyit. A szolgáltatást nem kértem és amikor a szolgáltató cég nevéről érdeklődtem, akkor letették a telefont. Felháborítónak tartom, hogy egyes cégek titkos telefonszám mögé bújva, nevüket és így az "arcukat" nem vállalva valamilyen lista alapján bárkit felhívnak. Kérdéses még, hogy a listát legálisan vagy nem legálisan szerezték? Milyen dolog az, hogy egy cég titkos telefonszámról folytat marketing tevékenységet? Véleményem szerint a cégek és a marketing szolgáltatást végző szolgáltatók telefonszámainak törvényileg szabályozottan nyilvánosnak kellene lenni.

Ön is kapott hívást a 06317821383 számról?

Ha megtudta kihez tartozik a szám segítse az oldal látogatóit egy hozzászólással.

Hozzászólás:*Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.