06704283340 / +36704283340

+36 70 428 3340 / 0036704283340 / 06 70 428 3340

Körzetszám: 70

Vodafone mobiltelefon
Számhordozás esetén más szolgáltató is lehet.

Ezt a telefonszámot 1559 alkalommal keresték. Olvassa el mások hozzászólásait, hogy megtudja kihez tartozik ez a telefonszám. Ha esetleg Ön is kapott hívást erról a telefonszámról, és megtudta kihez tartozik a szám, segítse a többi látogatót egy hozzászólással.Hozzászólás küldés


9 Hozzászólás


Hozzászólás beküldve: 2023-07-21

Anyósomék már több milliós eszközöket vettek mert ugye a kedves orvos képalkotó papírja szerint már csak kevés ideje van hátra,és ha nem veszi meg a csodatévő matracot meg még jó pár dolgot akkor meg fog halni annyira rossz az agyműködése.Mondtam neki hogy van nem kevés ilyen átverés,de hajthatatlan,őt nem verték át.Én helyette feljelentést nem tudok tenni.


Hozzászólás beküldve: 2023-03-29

Olvasom, hogy nyomozás indult ellenük. Melyik rendőri szerv foglalkozik ügyükkel, mert én is megtenném a feljelentést.


Hozzászólás beküldve: 2023-03-08

https://ripost.hu/insider/2023/03/nyomoz-a-rendorseg-a-nyugdijaslehuzo-biznisz-miatt

A hozzászólás linket tartalmaz. Legyen körültekintő!Hozzászólás beküldve: 2023-02-25

Nagyon nehéz tárgyilagosnak maradni, mert teljesen máskeppen csinálják az átverést mint a megszokott termék eladásos trükközök, de a vége sajnos ugyanaz! Csak közben a hitelesség kedvéért méréseket végeznek "molekuláris szinten " amit a magamfajta dilettánsok elhisznek....egy darabig. Egyébként már Balázs áttette a székhelyét a Luther utcában és ott folytatják ugyanazt a csalást. Jó móka lehet idős, beteg és főleg hiszékeny embereket átverni. Bánom , hogy velem megtörtént! Sajnos nem vagyunk elkényeztetve figyelmes, udvarias egészségügyi környezettel, ezért is lehetünk áldozatok!


Hozzászólás beküldve: 2022-12-12

https://ripost.hu/insider/2022/12/karacsony-elott-viragzik-a-nyugdijasokat-lehuzo-biznisz

A hozzászólás linket tartalmaz. Legyen körültekintő!


Hozzászólás beküldve: 2022-11-26

Csalók. Időseknek próbálnak eladni kamu kezeléseket. Nem orvosok, hanem gusztustalan csalók. A https://proimmun.hu/ weboldal hozzájuk tartozik, az ott látható pozitív értékeléseket ők írják. Teréz körút 31. alatt "praktizálnak"

A hozzászólás linket tartalmaz. Legyen körültekintő!Hozzászólás beküldve: 2022-11-19

Elmentem az Immunponthoz.Előzőleg nem mondták a telefonomon,hogy másfél óra a vizsgálat.A korábban engem udvariasan fogadó fiatalemberről egy pillanat alatt lefoszlott a máz,amikor közöltem,hogy ennyi időm nincs,még az okát is megmondtam. Nem tette rám egyébként orvos benyomását egyik fiatalember sem,akivel ott találkoztam és az egész környezet inkább egy nagy lehúzási kisérletet sejtett.


Hozzászólás beküldve: 2022-09-20

Én csak meglepetten olvasom a pozitív véleményeket, erről a vállalkozásról és Balázsról.... Édesanyám tegnap volt a párjával ingyenes felmérésen, ahol bár nem állíthatnak fel orvosi diagnózist és a bármilyen egészségügyi feltétel és tapasztalat sem szükséges a munkavégzéshez, alapos egészségügyi kikérdezés után közölte vele kedves Balázs, hogy az értelmi szinje egy 5-6 éves gyerek szintjére fog lemenni és nem sokáig fog élni és persze azonnali megoldást javasolt! Először egy nem részletezett 490.000 forintos kezelést ajánlott, majd mivel nincs 80 éves Anyukám, 390.000 forintos, majd mivel kevés a nyugdíja és "miért kell ezt megbeszélni a gyerekkel" csak 290.000 forintos ajánlattal állt elő. Azonnal vegye meg ő és a párja is, de esetleges visszaszólásra telefonszámot nem tud adni mert tele van időponttal. Mikor fél óra intenzív rábeszélés után sem jött össze az üzlet, idegesen összegyűrte a papírt amire 6x felírta az összegeket és, hogy bankkártyával és készpénzzel is lehet fizetni. Kedves Balázs, értem én, hogy eladás után van bónusza, de szégyellje magát a modoráért! Ha valóban segíteni szeretnének súlyos esetben sem mondana olyan véleményt, amit egy orvos sem tesz! Ön pedig nyilván nem az! Minimum orvosi vizsgálatot javasolna és mellékesen az Önök kezelését! Anyukám tegnap óta ezen gondolkozik, teljesen maga alatt van alig aludt és már minden megfordult a fejében! Ön egy gerinctelen üzletkötő, nulla segítő szándékkal és empátiával!!! Semmi mást nem kívánok Önnek, csak, hogy hasonlókkal sodorja szembe az élet!


Hozzászólás beküldve: 2022-06-30

IMMUNPONT

Ön is kapott hívást a 06704283340 számról?

Ha megtudta kihez tartozik a szám segítse az oldal látogatóit egy hozzászólással.

Hozzászólás:*Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.